libris.ro

Rusii urasc femeia cu barba dar iubesc chelul homosexual

Rusii urasc femeia cu barba dar iubesc chelul homosexual

Rusii fac mare tam-tam in legatura cu femeia cu barba de la Eurovision dar uita sau se prefac ca nu stiu ca Lenin era homosexual. Cand au fost deschise anumite arhive secrete inca de pe vremea lui Stalin se stia despre relatia „amoroasa” dintre Lenin si inca un barbat,un oarecare tovaras Grigori Zinoviev, caruia ii scria scrisori de dragoste!?!

Rusii urasc femeia cu barba dar iubesc chelul homosexual

Iata cateva fragmente din aceste scrisori preluate dintr-un articol de pe ziarulnational.md :

„Grigori! Circumstanțele sunt de așa natură că a trebuit urgent să fug din Petrograd. Să plec departe nu este posibil. Tovarășii propun un locușor despre care spun că este absolut sigur. Dar e atât de trist să stai singur, mai ales pe așa timp… Alătură-te și vom petrece împreună zile minunate departe de toate… Dacă poți veni în intimitatea mea, telefonează-mi urgent – voi comanda să pregătească totul pentru două persoane…”.

 Această scrisoare este datată cu iulie 1917, când Lenin era pe cale să părăsească Petrogradul și să se stabilească împreună cu Zinoviev la Razliv, devenit mai târziu faimoasa colibă. Anume acolo relația dintre Lenin și Zinoviev a evoluat într-o anumită direcție.

Ei au petrecut împreună multe zile și probabil că acest lucru i-a sucit mințile definitiv lui Zinoviev, deoarece în septembrie el deja îi scrie lui Lenin în Finlanda:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


 „Dragă Vova! N-o să crezi cât de dor îmi este de tine, cât de mult îmi lipsești tu și mângâierile tale… N-o să mă crezi, dar de când ai plecat nu m-am mai atins de nimeni. Poți să fii absolut sigur de sentimentele mele și fidelitatea mea față de tine. Crede-mă, de un alt bărbat, cu atât mai mult de o femeie, nu m-am atins până acum și nici nu mă voi atinge. Doar tu ești omul meu cel mai scump… Vino, nu te teme, voi organiza totul foarte bine”.


In fine, pe ziarulnational.md gasiti articolul complet in care sunt redate mai multe dintre scrisorile pe care cei doi tovarasi de partid si de pat si le trimiteau unul altuia.

Stalin se pare ca n-a distrus aceste dovezi pastrandu-le strategic si le-ar fi scos oricand de la naftalina daca ar fi avut nevoie sa-l compromita pe Lenin si sa ramana unicul „revolutionar”.

Trist este ca cei care promoveaza agresiv acum homosexualii si fac lobby pe bani multi pentru asa ceva sunt din aceeasi tagma cu cei de teapa lui Stalin si ceilalti bolsevici numai ca acum sunt din … VEST.

In concluzie, rusii urasc femeia cu barba dar iubesc chelul homosexual. Daca ar mai fi in viata, I.L. Caragiale probabil ar spune curat murdar coane Vladimire!

Sursa:

[1] ziarulnational.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info