Basescu a folosit banii din taierea salariilor si a pensiilor pentrua a-si finanta uriasa masina de propaganda!

Mostenirea lasata de Basescu este o mare cloaca plina de rahati plutitori

Basescu a folosit banii din taierea salariilor si a pensiilor pentru a-si finanta uriasa masina de propaganda!

Acum se vede mai clar ca niciodata ca Basescu a finantat direct sau indirect o uriasa masina de propaganda si de pupincuristi. Odata cu iminenta sa cadere de la putere incep sa dea faliment si sa dispara, una cate una, toate trompetele basiste din mass media romaneasca.


Tragedia pe care romanii au simtit-o pe pielea lor, prin taierea drastica a salariilor si a pensiilor, a fost exploatata la maxim de Basescu si de basistii sai, fondurile fiind folosite pentru o propaganda murdara si infecta. 

Basescu a folosit banii din taierea salariilor si a pensiilor pentru a-si finanta uriasa masina de propaganda!


Cati dintre noi nu am vazut nesimtitii de postaci care isi adauga „Schengen” la numele de profil de pe forumuri, retele de socializare, bloguri sau alte mijloace de comunicare on line? Acestia sunt postacii despre care s-a tot vorbit atat, multi dintre dansii cu un limba infect si jignitor, injurand si insultand pe oricine nu era de acord cu marinarul si iubovnica sa blonda.


Basescu si armata sa de basisti au urlat ca din gura de sarpe ca mogulii din presa duc o campanie murdara impotriva presedintelui si a oamenilor sai. Asa o fi, dar marinarul refuza sa-si vada proprii moguli ca Adamescu, un mafiot protejat chiar de presedinte si de „justitia independenta” a acestuia.

Manipularea si propaganda facuta zilnic, cu toate mijloacele posibile, incepand de la mediul virtual pana la presa scrisa, radio-uri si televiziune, menite sa-i tina trena lui Basescu, aidoma unei mirese din taigaua siberiana, imbibata cu mai mult alcool decat specimenele pastrate in borcanele cu formol de la Antipa, a fost posibila prin jaful sistematic asupra Romaniei si direct asupra buzunarelor romanilor.

Acum ne confruntam cu un alt viitor dictator, Victor Ponta, un individ care daca nu ar fi refuzat propunerea de a-i deveni ginere lui Basescu acum probabil ar fi adulmecat si el pe langa scaunul marinarului. Si el este la fel de prevers ca Basescu, bazandu-se pe o manipulare si propaganda continuua la anumite televiziuni.

Basescu si cu Ponta sunt capii mafiei politice din Romania. Orice ar alege romanii la vot dintre aceste doua „tabere” rezultatul va fi acelasi pentru ca atat Basescu cat si Ponta servesc acelorasi interese ale ocultei mondiale si nu au fost niciodata in slujba Romaniei si a romanilor.

Intrebarea este cat o sa mai lase romanii sa gandeasca pentru ei anumite televiziuni sau diferite mijloace mass media de manipulare si de propaganda? Ganditi cat inca nu este interzis si acest lucru! Nu mai luati de buna nici o informatie ci analizati-o, disecati-o si intoarceti-o pe toate partile!

Sursa : Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info