libris.ro

Mai Colonelu’ Turcelu’, tocmai tu care ai crescut ca un sarpe la sanul lui Nuti sa o musti acum de silicoane?

Mai Colonelu’ Turcelu’, tocmai tu care ai crescut ca un sarpe la sanul lui Nuti sa o musti acum de silicoane?

Este limpede ca peisajul politic tinde sa se schimbe radical. Asistam live la alunecari de teren, la mici cutremure de pamant iar anumiti copaci batrani sunt scosi cu tot cu radacinile lor vechi si intelenite de decenii intregi aidoma unor simple ierburi de gradina. Aliatii de ieri sunt cei care te injunghie astazi mai mult sau mai putin pe la spate.

La momentul sau, Colonelu’ Turcelu’ a facut senzatie cu deconspirarea lui facuta in public la un post de televiziune.  Acum surprinde din nou cu un document care aparent s-a ivit „ca prin minune” exact la momentul potrivit. Fie doar si prin faptul ca de un deceniu incoace, Colonelu’ Turcelu’ nu si-a putut dezlipi buzele de pe fundul sistemului basist si implicit de pe cel al lui Nuti e total suprinzator acum sa vedem ca practic tradeaza si musca mana celui care l-a hranit.

Mai Colonelu’ Turcelu’, tocmai tu care ai crescut ca un sarpe la sanul lui Nuti sa o musti acum de silicoane?

Ca un sarpe ce a crescut la sanul lui Nuti, Colonelu’ Turcelu’ a ajuns acum s-o muste de silicoane. Auziti cum iese acum aerul din silicoane?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


https://www.youtube.com/watch?v=rvmAckADYZw

Ca o replica la reactia dura a Elenei Udrea, Robert Turcescu a preferat sa-i raspunda acesteia pe contul sau de Facebook:

„Unii dintre „colegii” mei jurnalisti se intreaba insistent „Da’ de unde si de ce si de la cine a avut Turcescu documentul DNA?!” De parca eu i-am intrebat vreodata de unde au avut ei stenograme DNA, documente secrete, instantanee cu Bica si cu Udrea la Paris, fotografii cu Geoana la Vintu, interviuri cu Pacepa, contracte de-ale lui Ghita samd. Ce-ar fi sa-i intrebam si pe nemtii aia de la ZDF de unde stiau ei ca in cladirea ORNISS ar fi fost o inchisoare CIA?! Mai, confrati, nu fiti ridicoli, fac meseria asta de 21 de ani, zau ca e timp suficient, ca jurnalist, sa ai surse. Spre linistea voastra si a doamnei Elena Udrea anunt public ca nu mi-am devoalat niciodata sursele, n-o voi face nici macar in fata vreunei instante (nu zimbiti, au existat cazuri in care au fost condamnati ziaristi pentru asta!), dar tot ceea ce va pot spune este ca ar trebui sa abandonati pista aia cu „serviciile”. Si pe aia cu „acoperitul”. Zau, avem treaba, sint atitea nume si spete in cele 23 de pagini ale documentului incit e de sapat saptamini intregi pe marginea acestui document. Hai, lasati trancanitul la TV si bagati carbuni, ca si asa ride lumea de noi, jurnalistii, ca am ajuns ca babele la poarta, stam si dam din gura la talk-showuri pina in miez de noapte fara niciun folos!
In plus, am o intrebare publica pentru doamna Elena Udrea: daca eliminam din documente pasajul in care este mentionat si numele dumneavoastra si ramineau doar Dragnea, Tender, Nicolae, Buzaianu samd, era interesant si legitim demersul meu jurnalistic? Ar fi fost bine pentru dumneavoastra? Ati fi comentat pe marginea lui? Eu cred ca da. Numai ca pentru mine, ca jurnalist, n-ar fi fost bine. Ba, mai mult, ar fi fost chiar imposibil! Asa ca va rog, pe toti de data asta, sa lasati de-o parte teoriile conspirationiste tip A3 (gen „Colonelul lui Basescu o ataca pe Udrea”) si sa priviti realitatea in fata: e un document oficial, e adevarat, obtinut pe surse, dar oficial, care descrie un sistem putred. Poate niciunul dintre cei mentionati in el nu are vreo vina. Am scris despre asta chiar in sapoul anchetei de pe blog. Doar Justitia poate lamuri lucrurile. Dar, pina atunci, daca admiteti ca e vorba de un document care serveste interesului public eu ma declar, ca jurnalist, multumit. Asta e tot.
P.S1: Da, as fi avut la indemina si varianta sa nu-l public deloc. Dar, vorba ceea, dupa 21 de ani de presa „aista nu se poate”…
P.S2: Tot „basist” am ramas
P.S3: La interviurile cu Pacepa m-am referit la cele publicate, pe vremuri, in ziarul Ziua.”

Mai Colonelu' Turcelu', tocmai tu care ai crescut ca un sarpe la sanul lui Nuti sa o musti acum de silicoane?
Mai Colonelu’ Turcelu’, tocmai tu care ai crescut ca un sarpe la sanul lui Nuti sa o musti acum de silicoane?

Surse:

[1] facebook.com

Note:

[1] http://goo.gl/UktUD0

[2] http://www.paginadepolitica.ro/elena-udrea-un-document-oficial-al-dna-la-turcescu/

[3] http://goo.gl/1nPfPJ

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info