libris.ro

Extraordinar, puroiul din jurul lui Basescu si al lui Ponta are deja un miros pestilential!

Extraordinar, puroiul din jurul lui Basescu si al lui Ponta are deja un miros pestilential!

Nota noastra: Cu toate ca ne-am pus in cap o gramada de partizani „basisti” si „pontisti” care detesta cele scrise in acest articol nu putem sa nu fim de acord cu cele spuse aici. Intr-adevar exista o coruptie generalizata in jurul acestor asa zisi lideri politici. Arestarile facute de catre DNA din ambele tabere politice confirma din plin acest lucru.

Poate spune cineva ca atat presedintele tarii cat si prim ministrul acesteia, avand la dispozitie diferite parghii legale si informatii nu cunosteau situatia coruptiei si a jafului generalizat din jurul lor? A te preface ca nu este adevarat e doar o incercare de a ascunde gunoiul sub pres.

Cititi si : Basescu si cu Ponta, capii mafiei politice din Romania

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Extraordinar, puroiul din jurul lui Basescu si al lui Ponta are deja un miros pestilential!

Alina Bica este elementul comun, care incepe sa dezvaluie incetul cu incetul puroiul din jurul lui Basescu si al lui Ponta care are deja un miros pestilential! Acesti doi indivizi execrabili sunt capii mafiei politice din Romania! Ei reprezinta tot ceea ce este mai rau din mediul politic romanesc.

Caracatita din jurul lui Bica, sursa imagine: nasul.tv
Caracatita din jurul lui Bica, sursa imagine: nasul.tv

Priviti in imaginea de mai sus si veti descoperi ca unul dintre oamenii din partidul Elenei Udrea este implicat si in caracatita cu iz penal din jurul Alinei Bica. Vedeti si cine este de fapt acest Sergiu Diacomatu, cunoscut ca un interlop ce intermedieaza legaturile lumii politice cu lumea interlopa si asigura finantarea campaniilor electorale cu bani negri proveniti de la clanuri interlope, afaceristi sau de la politicieni corupti.

ziarbraila1

Sursa imagine: ziarbraila.files.wordpress.com
 Mai sus vedeti dovezi (chitante) prin care se constata ca acest Sergiu Ionut Diacomatu a primit bani negri de la clanuri interlope si de la politicieni corupti.

Toti interlopii de cea mai joasa speta au gravitat si inca mai graviteaza in jurul acestor doi indivizi de trista amintire pentru politica romaneasca. Culmea este ca acesti interlopi erau in cardasie tocmai cu persoane pe care Ponta si Basescu le prezentau ca fiind parte a „justitiei independente” din Romania. Daca si asta se mai poate numi justitie „independenta” atunci nu dorim sa stim cum arata cu adevarat o justitie „ne-independenta”.

Din anumite surse stim cum se obtineau functiile politice atat din preajma lui Basescu cat si din cea a lui Ponta. Clientelismul politic este bazat pe spolierea si jefuirea avutului public din Romania. De asta am ajuns ca la noi in Romania un kilometru de autostrada sa valoreze de foarte multe ori mai mult decat valoarea sa in aur fata de acelasi kilometru construit in alte tari.

Jegul care colcaie in jurul acestor doua personaje este de nedescris. De pilda, o sursa a noastra ne-a marturist ca se intamplau aceleasi lucruri si in perioada lui Adrian Nastase dar mai la umbra, mai pe ocolite si nu la nivelul gretos de evident si de mare ca acum. Pur si simplu unii nu mai au rabdare si le intra mana pana la cot in visteria statului.

Evident ca am intrebat daca nu exista totusi o ierarhie bine definita care sa controleze aceste lucruri care odata dezvaluite ar aduce grave prejudicii partidului din care aceste persoane fac parte. Iata ce ni s-a raspuns din partea sursei noastre, care din motive bine intemeiate vrea sa fie tinuta sub anonimat:

„Toata situatia este cunoscuta in detaliile cele mai amanuntite. Nu exista situatie in care „cei de sus” sa nu stie ce face X sau Y. Dar se admit anumite ilegalitati daca acestea sunt justificate de un aport considerabil de bani in timpul campaniilor electorale sau atunci cand anumite conjuncturi o impun.”

Am intrebat sursa noastra din ce fel de afaceri ilegale sunt alimentate formatiunile politice din Romania si iata ce ni s-a raspuns:

„Mafia imobiliara ilegala in Romania de fapt nu exista. Nu este agreata decat „mafia imobiliara legala”, adica structuri bine inchegate in care intra de regula, incepand de la mici interlopi, notari, primari de comune din zona limitrofa marilor orase pana la cei din prefectura oraselor respective. Toate organizatiile astea sunt inchegate in asa fel incat daca exista anumite incidente care se pot lasa cu niste consecinte grave intervine principiul „o mana spala pe alta” si totul se musamalizeaza la nivel local. Actiunile lor au de cele mai multe ori consecinte tragice, raman familii pe drumuri,  se produc adevarate drame la nivel personal. Dar rezultatele financiare sunt cu adevarat spectaculoase. La nevoie, se baga in fata recidivisti care accepta sa faca o pedeapsa relativ minima pentru prejudiciul financiar creat.”

Ultima stire despre puroiul care a inceput sa se sparga in jurul lui Basescu si Ponta este o „destainuire” a Alinei Bica: multe instituții au refuzat contracte de telefonie mult mai avantajoase decât cele pe care le au în acest moment, producand astfel o gaura destul de importanta la bugetul de stat.

Concret, numele Alinei Bica apare in toiul unui veritabil razboi pe viata si pe moarte intre marile companii telefonice pentru preluarea unei „felii” cat mai mari din „tortul” miliardelor care se platesc de la buget pentru convorbirile angajatilor de la stat.

Daca Alina Bica tot si-a facut curaj si a inceput sa vorbeasca atunci asteptam sa vorbeasca cineva si despre mafia imobiliara „legala” si agreata, sprijinita institutional, la nivel national. Aceasta mafie imobiliara este una dintre sursele cele mai importante de finantare pentru politicienii romani.

 

Extraordinar, puroiul din jurul lui Basescu si al lui Ponta are deja un miros pestilential!
Extraordinar, puroiul din jurul lui Basescu si al lui Ponta are deja un miros pestilential!

Sursa:

[1] stiripesurse.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info