Cumpără produse românești ! #Saptamana 2

Cumpără produse românești !, sursa imagine: facebook.com/balaurul.roman

Am hotarat sa pornim o campanie prin care sa-i facem pe romani sa inteleaga cat de important este sa cumpere produse romanesti si cum vor imbunatati astfel atat economia locala si vor salva in acelasi timp si locurile de munca ale unor romani. Să cumpărăm produse de folosință românești și să încercăm să le promovăm pe cele bune.

Vom incerca sa promovam macar cate un produs 100% romanesc in fiecare saptamana. De aceea va rugam pe fiecare dintre voi care cititi aceste randuri sa ne recomandati diferiti producatori romani, indiferent de cat de marunte sau nesemnificative par lucrurile pe care acestia le produc. Noi vom incerca sa-i promovam pe fiecare.

Cumpără produse românești ! #Saptamana 2

Promovati pagina de Facebook „Cumpara romaneste„, promovati producatorii romani si produsele romanesti! Alaturati-va campaniei noastre si sustineti bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas! Ajutati romanii care sunt in tara sa-si pastreze locurile de munca existente si cine stie, poate daca ne mobilizam ii putem aduce candva acasa si pe romanii din diaspora!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pentru acest lucru am creat si chiar o pagina pe Facebook : „Cumpara romaneste„. Intrati pe acea pagina de Facebook si spuneti-ne despre anumiti producatori romani indiferent cat de mici sunt acestia si noi ii vom promova. Cei care doriti, ne puteti trimite apoi poze prin care sa dovediti „cumparaturile patriotice” si noi le vom publica. Depinde de noi sa ne mentinem bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas.

Astazi de exemplu va prezentam un producator romanesc autentic: NECOM Iasi, producator de transformatoare.

NECOM Iasi, producator de transformatoare electrice.
NECOM Iasi, producator de transformatoare electrice.

NECOM Iasi este un producator local din Iasi infiintat in anul 1992, avand ca obiect de activitate productia de transformatoare electrice.Obiectivul lor a fost si este in permanenta, obtinerea unui nivel calitativ ridicat si constant al produselor fabricate si satisfacerea cerintelor tuturor clientilor, fara de care actiunea si munca noastra ar fi neinsemnate.

Performantele si nivelul tehnic la care s-a ajuns pana astazi, se datoreaza in primul rand personalului implicat care este motivat si incurajat, prin preocuparea continua a managementului, constientizand ca fara oameni buni intr-un mediu inconjurator sanatos, nimic nu este posibil. Acest lucru a fost sustinut de mentinerea si imbunatatirea continua a unui sistem integrat de management al calitatii si mediului, certificat de catre un organism recunoscut international.

Cumpără produse românești !, sursa imagine: facebook.com/balaurul.roman
Cumpără produse românești !, sursa imagine: facebook.com/balaurul.roman

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info