Bogdan Diaconu: „Atentie, romani! ANAF ii desfiinteaza pe comerciantii cu preturi mai mici decat supermarketurile!”

Bogdan Diaconu: "Atentie, romani! ANAF ii desfiinteaza pe comerciantii cu preturi mai mici decat supermarketurile!"

Socant, dar adevarat: ANAF desfiinteaza comerciantii de legume si fructe care au preturi mai mici decat Kaufland. Va postez mai jos extrasul dintr-un proces verbal emis de ANAF în care institutia recunoaste negru pe alb ca penalizează o societate romaneasca pentru ca are preturi mai mici decat Kaufland! Asadar, in Romania nu ai voie sa ai preturi sub supermarketuri ca esti dusman al statului! Asta se intampla intr-o perioada in care supermarketurile au scumpit nejustificat produsele pentru ca sa faca un profit si mai mare atunci cand va scadea TVA-ul la alimente.

Bogdan Diaconu: „Atentie, romani! ANAF ii desfiinteaza pe comerciantii cu preturi mai mici decat supermarketurile!”

Am dovada ca ANAF lucreaza impotriva economiei romanesti! Dai mai ieftin, ANAF te inchide! Romanii sunt condamnati de catre statul roman sa cumpere scump! Cititi procesul verbal de mai jos si constatati ca vina comerciantului roman este ca avea preturi mici, iar Kaufland stabileste standardul de pret oficial al statului roman!

Bogdan Diaconu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[one_half][tp_product id=”194116195″ feed=”396″][/one_half]

Nota noastra: Noi am spus de nenumarate ori pe Glasul.info ca Basescu si Ponta sunt capii mafiei politice din Romania! Dupa ce „guvernarea” Basescu a provocat inchiderea si disparitia a peste 400.000 de firme mici si milocii, implicit si disparitia a unui numar cel putin dublu de angajati (800.000 – 1.500.000) platitori de taxe la bugetul statului, guvernarea Ponta continua politica distrugerii economiei romanesti. 

Nici unul dintre acesti odiosi capi ai mafiei politice nu a favorizat dezvoltarea infrastructurii, atat de necesara unei economii aflate inca in dezvoltare cum este cea romaneasca, sumele fiind deturnate prin contracte oferite catre diferite firme de partid, alimentand de cele mai multe ori baronii locali, oameni de afaceri cu conexiuni in politica sau chiar direct finantarea partidelor politice pentru campaniile electorale sau pentru alte scopuri.

Masurile impotriva economiei romanesti nu au incetat nici o clipa, incepand din 1989 si pana acum. Practic, dupa directivele de tip NKVD ale acestor capi ai mafiei politice, tot ce este romanesc, sau de productie romaneasca, trebuie sa dispara din Romania.

Mult trambitata reducere de TVA la alimente este doar un teatru ieftin! Incepand de la mafia pietelor alimentare, care incet, dar sigur, s-a tranformat intr-o mafie mixta, mai ales in marile orase, acolo unde pe langa favorizarea importatorilor si a samsarilor care vand legume si fructe se face si contrabanda cu tigari netimbrate, alcool si alte marfuri care se vand facand evaziune fiscala, de cele mai multe ori aceste lucruri facandu-se sub atenta si grijulia „coordonare” si colaborare a politiei, totul este indreptat impotriva micilor producatori sau  afaceristi romani!

Dupa schimbarea de logo a ANAF-ului, care a costat de altfel din cate stim noi o groaza de bani, cred ca s-ar cuveni mai nou si o schimbare de nume pentru ANAF: cred ca de acum incolo mai bine s-ar numi ANAFURA ROMANIA!

Bogdan Diaconu: "Atentie, romani! ANAF ii desfiinteaza pe comerciantii cu preturi mai mici decat supermarketurile!"
Bogdan Diaconu: „Atentie, romani! ANAF ii desfiinteaza pe comerciantii cu preturi mai mici decat supermarketurile!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info