libris.ro

Tiganii din Ungaria se convertesc la islam si ii sprijina pe refugiatii musulmani. Viktor Orban este ingrijorat de acest fenomen

Tiganii din Ungaria se convertesc la islam si ii sprijina pe refugiatii musulmani. Viktor Orban este ingrijorat de acest fenomen

Un fenomen recent ingrijoreaza autoritatile din Ungaria. Ademeniti cu avantaje materiale considerabile, tinerii tigani din Ungaria accepta in inchisori sa se converteasca la islam, iar unii dintre ei ajung chiar si sa plece ca si combatanti in Siria sau Irak.

Tiganii din Ungaria se simt mai degraba mai apropiati din punct de vedere cultural de imigrantii musulmani si ajung sa se alieze cu acestia, cel mai probabil datorita politicii de excluziune sociala la care sunt supusi de catre o politica maghiara de extrema dreapta tot mai ostila.

Tiganii din Ungaria se convertesc la islam si ii sprijina pe refugiatii musulmani. Viktor Orban este ingrijorat de acest fenomen

Refugiatii sirieni au ajuns sa fie imbracati in haine traditionale tiganesti si apoi trecuti granita dintre Ungaria si Austria, potrivit napocanews.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Atat formatiunile de extrema dreapta din Ungaria cat si premierul ungar Viktor Orban sunt ingrijorati de amploarea acestui fenomen recent si au reactionat cu niste declaratii vehemente impotriva a ceea ce ei numesc „islamizarea fortata a Europei”.

Ungaria este una dintre tarile cele mai vocale din Europa Centrala si de Est in ceea ce priveste opozitia impotriva valului de imigranti ilegali care au luat in ultimul timp cu asalt Europa. Daca pana acum autoritatile din Ungaria erau concentrate pe afluxul de imigranti de la frontierele tarii, acum au descoperit ca exista inca un fenomen ingrijorator chiar in interiorul acesteia.

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info