libris.ro

Un deputat face acuzatii grave: „INCREDIBIL! Noaptea cand Tara a fost la un pas de disolutie!”

Un deputat face acuzatii grave: „INCREDIBIL! Noaptea cand Tara a fost la un pas de disolutie!”

Deputatul PSD Ninel Peia, doctorand al Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul”, face niste acuzatii extrem de grave legate de o conspiratie prin care se dorea „spargerea Tarii in trei Republici”. Despre asemenea planuri oculte avertiza chiar si generalul Mircea Chelaru in 31 octombrie 2000, iar pe 1 noiembrie 2000 si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei ( sau este posibil sa fi fost obligat sa-si dea demisia? ).

Un deputat face acuzatii grave: „INCREDIBIL! Noaptea cand Tara a fost la un pas de disolutie!”

Deputatul Ninel Peia descrie intr-un articol postat pe site-ul sau personal ninelpeia.ro niste aspecte care daca se vor dovedi adevarate confirma suspiciunile mai vechi in legatura cu actiunile subversive pe care dusmanii Romaniei le tot intreprind inca de dinainte de lovitura de stat din 1989.

„Dragii mei, cu totii va aduceti aminte de noaptea in care Piata Universitatii a fost ocupata de circa 30.000 de romani care, sub emotia creata de incendiul criminal (pentru ca, fara doar si poate, acolo a fost vorba despre o mana criminala si nu un accident nenorocit) cereau, sufocati de lacrimi, schimbari majore in conducerea si institutiile Tarii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ei bine, dragi romani, acolo, numai gestul unui om politic si un noroc incredibil a facut ca Romania sa scape de un plan diabolic: spargerea Tarii in trei Republici. Planul, croit de minti machiavelice (am ceva informatii care spun ca el a fost conceput in laboratoarele unei Universitati de la Budapesta, ceea ce nu mai mira pe nici un roman de buna credinta), totul trebuia sa plece de la aceasta mare manifestatie “civica si spontana”., a scris deputatul Ninel Peia

Deputatul Ninel Peia dezvaluie ca in noaptea in care au iesit 30.000 de manifestanti in strada existau si indivizi infiltrati care doreau sa provoace destabilizare, incitand la incendierea  Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si a Parlamentului Romaniei:

„Pe scurt, in acea noapte, indivizi infiltrati printre manifestanti (s-au notat cazuri de cetateni germani, lucru nou pentru miscarile de strada din Romania), bazandu-se pe forta degajata de peste 30.000 de oameni, urmareau incendierea Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si, mare atentie, a Parlamentului Romaniei (pazit in aceea noapte de doar 9 jandarmi).

(…)

Repet, tinta finala pentru acea noapte era Parlamentul Romaniei. Nici Jandarmeria nu ar fi putut face fata celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata in strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din strada. Practic, aveau o tinta foarte usoara. Infiltratii, pregatiti pentru astfel de actiuni, ar fi dus la bun sfarsit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes”, mai adauga deputatul Ninel Peia

Cititi intreg articolul pe ninelpeia.ro

Foto: deceneuinteleptul.wordpress.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info