libris.ro

Dorin Chirtoaca: „Luati cu asalt Prutul, zdrobiti vamele, granitele, barierele care mai sunt intre noi! S-ar putea sa fie calea cea mai scurta spre Uniunea Europeana”

Dorin Chirtoaca: „Luati cu asalt Prutul, zdrobiti vamele, granitele, barierele care mai sunt intre noi! S-ar putea sa fie calea cea mai scurta spre Uniunea Europeana”

Primarul Chisinaului, domnul Dorin Chirtoaca, le-a transmis celor adunati in piata Catedralei Mitropolitane din capitala Republicii Moldova, in timpul inaugurarii bradului de Craciun, sa ia cu asalt Prutul si sa zdrobeasca barierele care separa romanii de pe ambele maluri ale Prutului, sugerand ca asta ar fi calea cea mai scurta pentru integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana.

Dorin Chirtoaca: „Luati cu asalt Prutul, zdrobiti vamele, granitele, barierele care mai sunt intre noi! S-ar putea sa fie calea cea mai scurta spre Uniunea Europeana”

„Luati cu asalt Prutul, zdrobiti vamele, granitele, barierele care mai sunt intre noi! S-ar putea sa fie calea cea mai scurta spre Uniunea Europeana. Daca milioane de imigranti au trecut in Europa dintr-un capat in altul si au doborat toate frontierele, ar fi pacat noi sa ne inchinam atata la granita de raul Prut”, a declarat primarul Chisinaului, domnul Dorin Chirtoaca, in timpul inaugurarii pomului de Craciun, potrivit infoprut.ro 

Dorin Chirtoaca le-a mentionat celor prezenti in cadrul evenimentului si avantajele Unirii Republicii Moldova cu Romania si integrarea in Uniunea Europeana:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Deja se stie ca dincolo de Prut, tarifele la energia electrica si la gaz sunt mai mici, preturile la produsele alimentare, la automobile, la haine sunt mai mici, drumurile mai bune, salariile si pietele mai mari, viata in general devine mai buna, plus, mai este si umbrela de securitate a NATO. Sa tinem minte ca avem o cale mai scurta de a ajunge in Uniunea Europeana, prin Unirea cu Romania. Asta asa, ca un gand pentru 2016, 2017 si, cine stie, poate in 2018 reușim sa o facem”, a mai adaugat primarul Dorin Chirtoaca 

Foto: Captura TV Today Moldova

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info