Un fost ofiter antitero face dezvaluiri socante despre Hexi Pharma si Dan Condrea!

O fosta agenta a DGIA face dezvaluiri socante despre Hexi Pharma si Dan Condrea!, Foto: captura Facebook

Raisa Ekaterina Ivatenko, o fosta angajata a DGIA (ofiter antitero), face dezvaluiri socante despre Hexi Pharma si Dan Condrea: la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc, iar moartea lui Dan Condrea a fost inscenata, el aflandu-se de fapt in Venezuela!

Ziarul Curentul a publicat comentariul de pe o retea de socializare al fostei angajate a DGIA, in care aceasta face mai multe dezvaluiri cutremuratoare. Despre Raisa Ekaterina Ivatenko, cei de la Curentul.info mai spun ca aceasta este acum angajata pe post de consilier parlamentar pentru deputata Liliana Mincă, cele doua avand de asemenea si o relatie apropiata.

Un fost ofiter antitero face dezvaluiri socante despre Hexi Pharma si Dan Condrea!

Iata comentariul postat de Raisa Ekaterina Ivatenko pe pagina sa de Facebook:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-announce]”Este cel mai mare scandal din ultimii 15 ani (de la nevasta generalului Heroina incoace, cea care pusese mana pe Antibiotice Iasi, candva, si producea industrial droguri ce apoi impanzisera Europa), iar voi zburdati dupa diluari de dezinfectanti!

Pentru posteritate:

  • 1. Nu, moartea celui imbracat in hainele patronului de la Hexi precum si fuga in Venezuela a patronului Hexi, nu au efect asupra descoperirii complicilor privind dezinfectantii, caci Hexi era beneficiarul licitatiilor controlate de catre unii politicieni la inalt nivel, si acestia obligau managerii celor 300 de spitale sa achizitioneze dezinfectantii. Managerii spitalelor STIU cine sunt acestia, prin urmare nu patronul Hexi detinea adevarul absolut despre reteaua de coruptie din sistemul medical, disparitia lui fiind inutila.
  • 2. ATENTIE: Hexi produce droguri. Droguri am zis! Reteaua e internationala si beneficiarii banilor din Cipru nu sunt coruptii romani ci exact colegii de la Bruxelles ai minunatului guvern tehnocrat, iar informarile SRI (in fapt adevaratul aparator al intereselor Romaniei, dar in care toti dati acum cu pietre intr-un mod absolut jegos!) au fost pe doua directii referitoare la Hexi Pharma: a) diluarea dezinfectantilor (prin care Hexi a atins siguranta nationala), si b) productia de droguri de mare risc, industrial, in fabrica Hexi, apoi transportul acestora in tari europene, din plasarea acestora incasand banii spalati in Cipru niste unii de la Bruxelles!

Mai devreme sau mai tarziu, complicii din Romania ai retelei internationale de producere si comercializare a drogurilor de la Hexi, vor fi arestati, indiferent ca ei isi fac veacul acum prin Cotroceni sau prin cladirea Guvernului Romaniei, iar prima care va da cu subsemnatul pentru savarsirea infractiunii de tradare VA FI ministra Pruna de la Justitie, ea trebuind sa clarifice de ce tocmai cand informarile SRI cu privire la cloaca de droguri de mare risc ajungeau la Cotroceni, ea dadea ordonante de urgenta prin care limita atributiile SRI in filaj si urmarire informativa printre altele si pe vectori de retele de trafic de droguri! Intentia ei de a distruge Serviciul Secret al Romaniei fiind evidenta!!!!

Astea fiind graite, mai am o vorba sa va spun:
Și cand ma voi Ridica pe mulți am sa-i asez in genunchi…”[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info