libris.ro

Parintele Vasile Antonie: „Naşteţi încă un Ştefan! Campania „Un român pentru România” salvează viitorii patrioţi! Mamelor, nu-i avortaţi, nu-i abandonaţi, îi creştem noi!”

Parintele Vasile Antonie: „Naşteţi încă un Ştefan! Campania „Un român pentru România” salvează viitorii patrioţi! Mamelor, nu-i avortaţi, nu-i abandonaţi, îi creştem noi!”
Parintele Vasile Antonie, preot in comuna Vâlcele, județul Covasna, impreuna cu Asociatia „Iubim toti oamenii” au initiat o campanie intitulata „Un român pentru România.Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!”. De la declansarea acestei campanii si pana acum acum fost salvate astfel cel putin zece vieti.

„Naşteţi încă un Ştefan!
Campania „Un român pentru România” salvează viitorii patrioţi!
Mamelor, nu-i avortaţi, nu-i abandonaţi, îi creştem noi!
Răspândiţi mesajul nostru naţional!
Tot ce e românesc nu piere!”, este indemnul parintelui Vasile Antonie

Parintele Vasile Antonie: „Naşteţi încă un Ştefan! Campania „Un român pentru România” salvează viitorii patrioţi! Mamelor, nu-i avortaţi, nu-i abandonaţi, îi creştem noi!”

„Stop avort! Nu-i avorta, nu-i abandona, ii crestem impreuna!”, este si indemnul celor de la Asociatia „Iubim toti oamenii”

Stop avort! Nu-i avorta, nu-i abandona, ii crestem impreuna!", este si indemnul celor de la Asociatia "Iubim toti oamenii
Stop avort! Nu-i avorta, nu-i abandona, ii crestem impreuna!”, este si indemnul celor de la Asociatia „Iubim toti oamenii

„Mi-aș dori ca această campanie să fie preluată de persoane și din alte județe. Idealul este un așezământ pentru copiii abandonați, pentru cei salvați de la avort…Aș vrea ca să vină la mine 1.000 de femei pe zi care să-mi spună: „Părinte, nu avortez dacă-mi promiteți că ma ajutați să am grijă de el”. Nu ar fi nicio problemă. Putem face un bloc cu 10 etaje pentru o bancă trădătoare și nu putem face un bordei pentru un prunc?”, a declarat parintele Vasile Antonie Tămaș pentru activenews.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Astăzi, 28.06.2016, am dus personal la controlul ginecologic, în oraşul Sfântu Gheorghe, o tânără care, datorită campaniei „Un român pentru România” a renunţat la avortul programat pentru data de 23 iunie. Dumnezeu face minuni. Să credem cu tărie în ele.

Nu-i avorta, nu-i abandona, îi creştem noi!
Haideţi să formăm patrioţi!

Lupta pentru pruncii României continuă!”, a postat preotul Vasile Antonie la sfarsitul lunii iunie pe contul sau de Facebook

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info