libris.ro

Romania este jefuita de supermarketuri in timp ce ANAF-ul vaneaza babutele care vand verdeturi

Romania este jefuita de supermarketuri in timp ce ANAF-ul vaneaza babutele care vand verdeturi

Romania este jefuita de supermarketuri in timp ce ANAF-ul vaneaza babutele care vand verdeturi!

Iata ca dezvaluirile pe care le faceau pana acum diversi nationalisti romani se confirma! Multinationalele care detin marile lanturi de magazine din Romania obtin profituri uriase profitand de naivitatea cumparatorilor romani si de slabiciunile numeroase ale institutiilor statului roman, practicand evaziunea fiscala la cote inimaginabile sau pacalind clientii prin diverse tertipuri.

In timp ce ANAF-ul vaneaza babutele care vand verdeturi, blocandu-le acestora conturile sau facand cine stie ce alte abuzuri de toata jena, marile lanturi comerciale detinute de straini in Romania nu sunt deranjate nici macar cu o floare, cu toate ca multe dintre acestea se ocupa cu diverse matrapazlacuri pentru a evita plata taxelor si impozitelor sau pentru a pacali cumparatorii din Romania si a-si rotunji profiturile uriase.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Romania este jefuita de supermarketuri in timp ce ANAF-ul vaneaza babutele care vand verdeturi

In unele dintre marile lanturi de magazine din Romania, profitul net ajunge chiar si la 60-90% din totalul profitului obtinut in multe alte tari, unde de mai multa vreme se „prefera” a se functiona pe pierdere. Surpriza pentru romani este aceea ca pierderile pe care le au multinationalele in alte tari sunt acoperite „externalizand” profiturile din Romania!

Cu alte cuvinte, salariile a mii de angajati din tarile vestice sunt platite din profiturile uriase pe care multinationalele de pe piata retail-ului din Romania le fac de pe urma naivitatii cumparatorilor romani si a vulnerabilitatii institutiilor statului roman.

Incepand de la practica impunerii a diverse taxe de raft sau alte taxe „ciudate” pentru producatorii romani, injectarea cu apa a produselor si apoi congelarea acestora, practicarea unui pret diferit la raft fata de cel care apare pe bonul eliberat la casa de marcat, pana la extinderea la maxim a limitei de eroare a cantarelor din supermarketuri, multinationalele practica un jaf generalizat in lanturile comerciale din Romania.

In timp ce micii intreprinzatori sau comercianti romani sunt descurajati si sabotati de catre institutiile statului pana si pentru greseli insignifiante, marile lanturi de magazine sunt lasate sa practice un tip de comert bazat parca pe legea vestului salbatic.

Institutiile similare ANAF-ului din alte tari incearca mai intai sa aduca comerciantii si micii intreprinzatori pe calea cea buna, semnalandu-le greselile si oferindu-le consiliere in faza initiala si sanctionandu-i abia atunci cand dovedesc rea intentie, ignorand sau incalcand flagrant si cu buna stiinta legislatia aflata in vigoare. Diferenta dintre ANAF-ul nostru si institutiile similare din alte tari este ca acolo se intelege faptul ca este esentiala sprijinirea si supravietuirea intreprinzatorului sau comerciantului, pe cand la noi te poti trezi cu lacatul pus pe usa „afacerii” pentru o neconcordanta de 50 de bani.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info