libris.ro

Noua Dreapta Arad: „Scoala de vara de la Tusnad are ca scop DEZMEMBRAREA ROMANIEI”

Noua Dreapta Arad: „Scoala de vara de la Tusnad are ca scop DEZMEMBRAREA ROMANIEI”

Noua Dreapta Filiala Arad a emis un comunicat de presa prin care isi arata dezaprobarea fata de organizarea in fiecare an pe teritoriul Romaniei a asa zisei  „Scoli de vara  de la Tusnad”, pe care o considera o „manifestare profund antiromaneasca” care are ca scop dezmembrarea Romaniei, ruperea Transilvaniei si formarea Ungariei Mari.

„Noua Dreapta Filiala Arad a luat la cunostinta de asa zisa “Scoala de vara“ de la Tusnad unde au fost prezenti liderii ungurimii care vor Autonomia Tinuturilor Secuiesti si in plan mai larg DEZMEMBRAREA ROMANIEI, ruptul Transilvaniei si formarea Hungariei Mari .La aceasta manifestare profund antiromaneasca au participat ca de obicei, Laszlo Tokos si Victor Orban – doi politicieni aserviti si doua elemente destabilizatoare si profund anti romanesti. Nu mai suntem surprinsi si nici ingrijorati fata de prezenta si discursul acestora. Stim ca spusele acestora sunt “BASME unguresti“ si le tratam ca atare .Faptul ca UDMR nu a fost prezenta la aceasta mascarada de vara de la Balvanyos sunt utopii. Suntem convinsi ca tot mai multi cetateni de etnie maghiara vor intelege ca aici, in Romania exista libertate si recunoasterea drepturilor minoritatlor, cum nu exista, nicaeri in Europa, iar indivizi de talia lui Tokos Laszlo si Orban NU aduc prosperitate si bunastare ci ura si neajunsuri. De aceea ne-am permis sa-i adresam Premierului Victor Orban o scrisoare ca sa nu ne creada prosti si ca avem demnitate si onoare sa-i spunem in fata ceea ce credem despre el si despre basmele lui nationalist sovine !„, a scris Angel Popescu

Noua Dreapta Arad: „Scoala de vara  de la Tusnad are ca scop DEZMEMBRAREA ROMANIEI”

„D-le Premier Victor Orban .
Constatam ca, an de an sunteti prezent, alaturi de raspopitul Tokos Laszlo la Tusnad-Bai . Probabil aveti probleme cu sanatatea.Va informam ca avem stabilimente foarte bune in Romania, nu doar la Tusnad –Bai .
Va recomandam, Socola –Iasi, Zam sau Gataia. Aveti de unde allege. Noi va dorim oricum sanatate.Tinem totusi sa va spunem ca “basmele unguresti” pe care le spuneti la Tusnad-Bai despre autonomia maghiarimii din Romania nu mai tin nici la copiii de gradinita, Toata lumea stie ca Ungaria nu a avut niciodata in stapanire Transilvania. Si mai stim ca, de la batalia de la Mohacs( 1526) si pana la (1868) Ungaria NU A EXISTAT ca stat, iar mai apoi pana la 1918 Transilvania a facut parte din imperiul de trista amintire, care nu va mai fi in vecii vecilor. Dumneavoastra sunteti o unealta a …..asa cum a fost Bella Kun! Stiu ce faceti si ce scopuri aveti. Va spunem insa raspicat, ca ar fi mai bine sa va ganditi cum sa procedati pentru a reda Romaniei valorile ei din Ungaria – Fundatia Gojdu sau Podul cu Lanturi( proprietatea familiei romanesti, SINA ) astea doar ca exemplu! Ar fi bine sa intelegeti ca, pentru veninul ce-l aruncati s-a inventat antidotul.
Faptul ca veniti an de an la Tusnad-Bai il vom trata ca pe o reclama pentru aceasta frumoasa statiune ROMANEASCA, veniti cati mai multi si dezvoltati turismul romanesc, este singurul lucru pozitiv din vizitele dumneavoastra. In rest doar sanatate si pentru viitoarea Tabara de vara de la Tusnad, cititi, Batalia de la Posada, din 1330. Lectura placuta si sanatate .
Angel Popescu ARAD
Noua Dreapta Filiala Arad 28.07.2014”, se arata in scrisoarea adresata de liderul Noua Dreapta Filiala Arad

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info