Firmele iesene fac profituri de milioane de dolari in Ucraina

Firmele iesene fac profituri de milioane de dolari in Ucraina

Dupa racirea relatiilor dintre Ucraina si Federatia Rusa in urma anexarii peninsulei Crimeea de catre Rusia, mai multe firme romanesti au gasit pe teritoriul ucrainean o zona foarte fertila pentru desfasurarea unor diverse afaceri. Astfel, mai multe companii iesene au reusit sa faca profituri de invidiat, dupa ce firmele rusesti si-au pierdut monopolul pe piata ucraineana.

Incepand de la medicamente, piese auto si pana la caramizi, firmele iesene au reusit sa patrunda pe piata din Ucraina si sa faca bani grei acolo unde nu s-ar fi asteptat probabil niciodata s-o faca. O fabrica de medicamente romaneasca a castigat pe piata ucraineana peste un milion de dolari din vanzari.

Firmele iesene fac profituri de milioane de dolari in Ucraina

[one_half][/one_half]Din cauza infrastructurii deficitare din Ucraina au profitat si firmele romanesti care comercializeaza piese auto, acestea rotunjindu-si serios veniturile de pe urma afacerilor derulate pe piata ucraineana.

De asemenea, firmele romanesti care vand materiale de constructii au patruns pe aceasta piata si au reusit in scurt timp sa faca bani grei. O firma din Iasi a ajuns sa exporte in Ucraina peste o suta de tipuri de caramizi, pe o piata care reprezinta de la o zi la alta tot mai multe oportunitati pentru antreprenorii din Romania.

Pin faptul ca firmele din Federatia Rusa s-au retras din Ucraina, s-au creat numeroase oportunitati si un mediu de afaceri prosper pentru companiile si firmele din Romania.

Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns