libris.ro

Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

„A fost nevoie sa moara oameni” ca sa poata fi adusi tehnocratii la putere in Romania si sa indeplineasca unul din dezideratele papusarilor internationali care sprijina fluxul de refugiati catre Europa.

Ceea ce parea la inceput doar ciudat si suspect din partea tehnocratilor, care se straduiau din rasputeri ca Romania sa nu absoarba aproape deloc fonduri europene, ne este confirmat acum de catre ministrul agriculturii, Achim Irimescu, care a dezvaluit ca intr-adevar scopul „bruxellezilor” trimisi pe capul romanilor este acela de a stopa si bloca absorbtia de fonduri europene de catre statul roman, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru imigrantii care au luat cu asalt Europa.

Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

„Uniunea Europeană a decis ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia. (…) Banii alocaţi de Uniunea Europeană României, dar neabsorbiţi de noi, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi, într-adevăr”, scrie fluierul.ro, citand MEDIAFAX

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Suspiciunea noastra, de care am vorbit adeseori in ultimul timp in articolele noastre, ne este astfel confirmata oficial: in cazul Romaniei se petrece in acest moment ceva total de neacceptat, fondurile destinate pentru agricultura romaneasca urmand a fi date de catre Uniunea Europeana catre asa zisii „refugiati”.

Cateva sute de milioane de euro dispar astfel dintr-un singur foc din agricultura romaneasca, fiind luati de la gura fermierilor romani pentru a fi redistribuiti refugiatilor la cererea lui Soros si a papusarilor mondiali:

„Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros, George Soros, la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de Coeziune”, a relatat europarlamentarul român Laurențiu Rebega, scrie fluierul.ro, citand de pe Agroinfo.ro.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info