Cum se mai placintesc smecherii Romaniei in capul cetatenilor romani

Cum se mai placintesc smecherii Romaniei in capul cetatenilor romani

Culmea „placintelii” in Romania: sa poti fi angajat in Ministerul Justitiei la numai patru luni dupa ce ai scapat din inchisoare, loc pe care l-ai „vizitat” pentru ca ai fost condamnat pentru tentativa de omor.

Cum este oare posibil ca Andrei Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, sa reuseasca la doar patru luni dupa ce a fost eliberat din inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru tentativa de omor sa-si gaseasca un loc de munca tocmai in Ministerul Justitiei, ajungand traducator-interpret la Curtea de Apel Galati?

Cum se mai placintesc smecherii Romaniei in capul cetatenilor romani

Este greu de crezut ca tanarul Placinta a indeplinit toate conditiile legale, stiut fiind faptul ca una dintre aceste conditii pentru aprobarea dosarului de candidat este lipsa antecedentelor penale. Andrei Placinta a fost eliberat conditionat in luna mai a anului 2016, cu toate ca acesta primise initial 6 ani de inchisoare, fiind condamnat pentru tentativa de omor.

Prin decizia Curtii de Apel Bucuresti, Andrei Placinta fusese condamnat la o pedeapsa de sase ani cu executare, fiindu-i de asemenea ridicate si o serie de drepturi civile.

Sunt tineri cu o pregatire foarte buna care ajung sa ia calea strainatatii din cauza ca nu-si pot gasi un loc de munca in Romania, insa smecherii Romaniei isi gasesc de munca la doar patru luni dupa ce-au fost eliberati din inchisoare si asta chiar in cadrul Ministerului Justitiei.

Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns