Laurian Stănchescu:”MARIAN MUNTEANU, UN ROMÂN ABSOLUT!”

Ordin pe unitate: decredibilizarea pas cu pas a lui Marian Munteanu, foto: captura TV Antena 3

Marian Munteanu este o frontieră a românismului contemporan, o emblemă a fenomenului prin care Piața Universității și-a dovedit spiritualitatea. A absentat o vreme din Societatea Civilă, uneori avem nevoie să învățăm asceza Pustiei, ea ne întărește rănile care vor sângera. Marian Munteanu a găsit în Pustia din care s-a întors, aura potrivită pentru patria sa. Este un om politic de prima linie, decent și moral, are sentimentul național și trăiri patriotice depline.

Laurian Stănchescu:”MARIAN MUNTEANU, UN ROMÂN ABSOLUT!”

Poate ar trebui să înmulțească aparițiile publice, cele de stradă și să redevină revoluționarul rebel al anilor trecuți. Nu trebuie să-i fie frică de acestă imagine, Marian Munteanu este un Tricolor românesc și purtătorul idealurilor unei întregi generații de luptători români. Marian Munteanu, arată românilor că descinzi din marii noștri voievozi și cărturari, că poți împlini aspirațiile națiunii române!

Arată multă iubire poporului român, fii Mesia neamului nostru și izbăvitorul lui! Împlinește năzuințele martirilor și eroilor noștri, fii mentorul unei noi revoluții românești!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns