Un fost politician ungur de extrema-dreapta, membru al Jobbik, acuzat de antisemitism, a ajuns acum sa emigreze in Israel!

Sondaj: 45% dintre britanici au sentimente antisemite. Evreii se folosesc de Holocaust pentru a câştiga COMPASIUNE

Un fost politician ungur de extrema-dreapta, membru al Jobbik, acuzat de antisemitism, a ajuns acum sa emigreze in Israel! Fost europarlamentar din partea formatiunii politice de extrema dreapta Jobbik din Ungaria, Csanad Szegedi era in 2012 un politician in ascensiune, mai ales pe fondul discursurilor sale „necoventionale”, pentru care a ajuns de altfel sa fie acuzat de antisemitism.

Ironia sortii face ca acesta sa descopere ca avea origini evreiesti, afland ca bunica sa era unul dintre supravietuitorii Holocaustului. Din acel moment, Csanad Szegedi a renuntat la politica si la orice legaturi cu formatiunea politica de extrema dreapta Jobbik, ba chiar s-a si convertit la iudaism.

Un fost politician ungur de extrema-dreapta, membru al Jobbik, acuzat de antisemitism, a ajuns acum sa emigreze in Israel!

Csanad Szegedi s-a destainuit revistei Ma’ariv ca asteapta sa primeasca cetatenia israeliana si ca se va implica in lupta impotriva antisemitismului.

Pe fondul discursurilor sale politice tot mai agresive impotriva evreilor, pe care i-a acuzat in trecut ca intentioneaza „sa cumpere Ungaria”, familia lui Csanad Szegedi a intervenit si i-a dezvaluit adevarata sa origine si faptul ca bunica sa este supravietuitoare a Holocaustului.

Astfel, dintr-un politician ungur de extrema dreapta care aderase la „valorile” controversatei grupari politicie Jobbik, acuzat chiar de viziuni antisemite, Csanad Szegedi a ajuns sa se redescopere si sa-si doreasca sa ceara cetatenia israeliana si sa emigreze in Israel.

Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns