Festivalul Filmului Kazah la Bucureşti are loc in acest an intre 29 Septembrie – 1 Octombrie

Festivalul Filmului Kazah la Bucureşti are loc in acest an intre 29 Septembrie - 1 Octombrie

Cea de-a doua editie a Festivalului Filmului Kazah la Bucureşti are loc in acest an intre 29 Septembrie – 1 Octombrie 2016. Republica Kazahstan sarbatoreste in acest an 25 de ani care au trecut de la declaratia de independenta din 16 Decembrie 1991, Kazahstanul fiind ultima dintre Republicile Sovietice care se declară independentă, iar fostul sau lider comunist devenea presedintele tarii.

Prima editie a Festivalului Filmului Kazah care a marcat 550 de ani de la fondarea Hanatului Kazah s-a bucurat de un succes nesperat in randul romanilor, astfel ca a doua editie ii asteapta si de aceasta data cu niste filme ale unor regizori kazahi de top. Cinematografia kazaha a facut in ultima vreme progrese uimitoare, surprinzandu-si audienta cu cateva filme de o certa valoare.

Festivalul Filmului Kazah la Bucureşti are loc in acest an intre 29 Septembrie – 1 Octombrie

[alert-announce]”Anul acesta, Ambasada Republicii Kazahstan în România, împreună cu partenerul principal, KMG International, are plăcerea să vă prezinte a doua ediţie a Festivalului Filmului Kazah la Bucureşti, pentru a sărbători împreună cei 25 de ani de independenţă a Republicii Kazahstan.

În urma succesului înregistrat de prima ediţie a festivalului, ce a marcat aniversarea a 550 de ani de la fondarea Hanatului Kazah, anul acesta oferim spectatorilor români o selecţie de filme ale unor regizori kazahi de top, menite să prezinte cultura şi istoria puternicei naţiuni.”, scrie Ambasada Republicii Kazahstan intr-o postare pe pagina sa de Facebook[/alert-announce]

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Festivalul Filmului Kazah la Bucureşti are loc in acest an intre 29 Septembrie – 1 Octombrie

Lasă un răspuns