Icoane și costume populare pentru Harghita și Covasna

Impacarea poporului cu Neamul., foto: Mihai Tirnoveanu

Vă chem la o nouă luptă pe Calea Neamului, grea ca de obicei. Vă chem să dăruim din nou, costume populare românești copiilor din Harghita și Covasna. Cu o floare nu se face primăvară, mi-au spus câțiva prieteni de Florii cand am mers la Ojdula si Mărtănuș. Cu o floare nu, dar cu mai multe seminte semănate cu jertfă si răbdare, se face.

De 1 Decembrie, cele o mie de icoane ortodoxe vor binecuvânta straiele strămoșesti ce-i vor înveșmânta pe copiii noștri. De Florii am pornit cu românașii din Mărtănuș și Ojdula, de 1 Decembrie continuăm cu cei din zona Tg. Secuiesc, Brețcu si Doboi. Pentru a nu uita ce rădăcini au. Pentru a duce mai departe Datina.

Icoane și costume populare pentru Harghita și Covasna

În scopul indeplinirii acestei misiuni Asociația Calea Neamului a deschis următorul cont la BRD: RO 62BRDE080SV52855930800. Prietenii din diaspora trebuie sa adauge la cont SWIFT BRDEROBU. Adresa bancii: Poienelor , nr. 2, bl. 211 Brasov. Contul este deschis pe Asociatia Calea Neamului.

Dumnezeu să ne ajute, împreună putem schimba multe, împreună putem izbândi prin victorii mai mici sau mai mari, impreună putem lupta.

Autor/Foto:Mihai Tîrnoveanu apud magazincritic.ro

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns