Laurian Stănchescu: „UN LIDER PENTRU ROMÂNIA!”

POLITICĂ NOUĂ ÎN ROMÂNIA! POLITICĂ PENTRU OAMENI!

Marian Munteanu revoluționează politica românească în cel mai greu moment pentru națiunea română. Lider și emblemă a Pieții Universității, a continuat și a condus revolta populară până când minerii l-au zdrobit cu răngile, i-au spart capul, i-au frânt coastele, iar unul dintre ei a vrut să-i taie capul cu toporișca de miner.

Aceste lucruri abominabile sunt reale, au fost consemnate în presa din jurul datei de 14 Iunie – 1990. Marian Munteanu nu vorbește despre zilele acelea când a stat în comă la spital, nu vorbește despre urmările acelor lovituri pe care le resimte și astăzi, are o moralitate aspră față de sine și respect pentru poporul român.

UN LIDER PENTRU ROMÂNIA!

Dar vorbesc eu, sunt golan și veteran al Pieții Universității, l-am văzut cum se lupta pentru idealurile tinerimii române și consfințirea identității naționale. Nu a fugit de teroarea minerilor, a preferat să îi înfrunte, să fie ucis pentru o credință, dar Dumnezeu i-a dat o picătură din ființa Sa și a învins.

Oameni buni, faptele lui Marian Munteanu nu sunt vorbe! Puneți în balanță faptele lui Marian Munteanu și vorbele auzite de 27 de ani, de la mediocra și infama clasă politică. Răspunsul este însăși viața pe care o trăiți!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns