Poveste cu, sau pentru prosti: sa ai peste un milion de voturi in plus in primul tur si sa pierzi la diferenta de aproape doua milioane

KLAUS IOHANNIS ȘI DACIAN CIOLOȘ! OPRIȚI EXECUȚIA PUBLICĂ A COMPLEXULUI ENERGETIC OLTENIA!

Poveste cu, sau pentru prosti: sa ai peste un milion de voturi in plus in primul tur si sa pierzi la diferenta de aproape doua milioane. De cine ne-a fost „ales” cu adevarat Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei? Ca si in cazul „Colectiv”, romanii au fost cu totii victimele unui sistem mafiot care isi propusese cu multa vreme inainte ca Romania sa fie condusa de o marioneta a sistemului, intruchipata „pas cu pas” de o aratare aproape fantasmagorica, un avatar inert controlat wireless de la distanta.

Asa cum ni se dezvaluie putin cate putin, prin ridicarea oarecum miraculoasa a valului de pe fata nevazuta si nestiuta pana acum a statului mafiot din Romania, dar din foarte plin resimtita de catre cetatenii romani aproape la toate nivelurile si in aproape toate domeniile, devine clar ca asa zisul presedinte din acest moment al „tuturor” romanilor a fost impins in fata de niste forte din umbra, unele care au destula influenta sa coordoneze prin sfori nevazute aproape toate institutiile de forta ale statului roman.

Proiectul „Iohannis presedinte” s-a nascut in laboratoarele serviciilor, cu mult inainte ca acesta sa-si anunte candidatura sau macar cea mai mica intentie de a candida vreodata in viata pentru aceasta functie. Cu cat au contribuit serviciile secrete si oameni de teapa lui Florian Coldea & comp. la „alegerea” in functia de presedinte a lui Klaus Iohannis? Vazand aceasta fata monstruoasa a sistemului mafiot din Romania, oare cata legitimitate mai are Klaus Iohannis sa-i conduca in continuare pe romani?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-announce]Nota Redactiei: Pe acest nenorocit de model din Romania al „alegerii” de catre servicii a presedintelui tarii s-a ales si Dodonul Republicii Moldova, pentru a satisface nevoile geopolitice si geostrategice ale marilor puteri ale lumii, ambele decizii fiind facute exclusiv in dauna romanilor de pe ambele maluri ale Prutului[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info