libris.ro

Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ!

Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ!

Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ! 

„ANAF – pentru firmele străine MUMĂ, pentru firmele românești CIUMĂ! sau
Cenzura din Piața Victoriei”

Doi tineri au apărut în Piața Victoriei cu acest banner anti ANAF! Adică anti-sistem. Înscrisul complet era:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale
ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ!”

Cei doi tineri au traversat mulțimea, fără nicio problemă, au fost aplaudați și fotografiați, ca la miting! Când au ajuns în față, unde se aflau grupați mai mulți organizatori, s-a produs reacția: au sărit derbedeii să-i huiduie și să-i busculeze, strigând „Ai greșit protestul. Du-te la Cotroceni!” I-au împins, i-au bruscat, cerându-le să strîngă bannerul și să dispară. Zarvă iscată a atras intervenția forțelor de ordine. În final unul din tineri a strâns bannerul și a plecat din piață, lăsând lumea să comenteze în urma sa: Ce a fost asta? Diversiune PSD-istă!, s-au grăbit organizatorii protestului să concluzioneze! I-o fi luat cineva în serios!?

Miliarde de euro pe an evaziune multinaționale ANAF – De ce ești pentru străini MUMĂ, iar pentru români CIUMĂ!

Aflu că incidentul este intens comentat pe FB. Cum am aflat? Chiar de la domnul Mihai Tociu, cel care a conceput textul bannerului și a avut inițiativa acestui protest. I-am dat un telefon și l-am întrebat: Dumneata ai fost?! El fusese, Mihai Tociu, inginer și Gică contra la o mulțime de evenimente și întâmplări din viața noastră publică. Una din isprăvile sale pentru care îl țin la inimă este gestul de a pune la loc, pe Arcul de Triumf, numele glorios al Budapestei, rașchetat de pe monument la intervenția discretă și atât de stupidă, primitivă, a ministrului udemerist al Culturii!

Pentru mine un zănatec ca MIHAI TOCIU face cât tot USR din piața Victoriei! Aproape toți, adică!… Cu ce i-a supărat protestul la adresa ANAF?

Păi uite ce i-a făcut ANAF unui cunoscut de al meu, director la Rafinăria de la Cămpina: un inspector ANAF a luat la verificat scriptele rafinăriei, a găsit o mulțime de nereguli și a aplicat câteva amenzi usturătoare, amenzi care trebuiau plătite mintenaș. A fost nevoit bietul director să se împrumute la bănci ca să plătească amenda, iar ca să plătească împrumutul și dobânzile a intrat într-un hățiș al împrumuturilor care, în final, a dus la falimentul rafinăriei, cu trecerea în șomaj a tuturor salariaților etc. A dispărut pur și simplu rafinăria pe simpla semnătură pusă de un inspector ANAF!… Firește, directorul a contestat amenzile, s-a deschis un dosar în justiție care s-a rezolvat după doi ani de zile, cu constatrea că amenzile fuseseră abuzive și ANAF-ul trebuia să dea amenzile înapoi!… Între timp însă rafinăria se închisese, iar banii primiți înapoi de la ANAF nu puteau repune în funcțiune rafinăria!… Evident, inspectorii ANAF, în aceste situații, nu pățesc nimic…

Această schemă de sabotare a economiei, a industriei naționale, s-a repetat în zeci și sute de cazuri! Dar numai cu firme românești! Numai cu victime printre întreprinzătorii români! Nicio firmă străină, nici vorbă de vreo trans-națională care să fi avut parte de un asemenea tratament banditesc al ANAF… Cam aceasta este explicația gestului pe care l-a făcut în Piața Victoriei fostul nostru coleg din Vatra Românească.

De ce organizatorii mitingului din Piața Victoriei au reacționat cu violență împotriva mesajului cu care au venit în Piață camarazii lui Mihai Tociu? Ce i-a deranjat? Pe cine reprezintă organizatorii acestui miting? Au cunoștință participanții la acest mitimg cine sunt organizatorii, responsabilii din Piață? Ce este în mintea lor? Care le sunt adevăratele intenții?

Întâmplarea descrisă mai sus mi se pare a fi hârtia de turnesol care spune adevărul ascuns despre identitatea și intențiile celor care au regizat acest miting …spontan. Ce Dumnezeu?! E așa de complicat?!

Așadar, cei care au venit cu bannerul antiANAF în piață nu-și ascund identitatea: Mihai Tociu și camarazii săi. Identitatea cenzorilor din Piață se poate afla? identitatea celor care n-au acceptat mesajul prea românesc al lui Mihai Tociu!

[notice]Cum invingi ANAF in instanta (CD) [/notice]

Sursa: Ion Coja

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info