Desi Congresul American vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, presa de propaganda din Romania sustine ca Soros nu exista!

Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor

Desi Congresul American vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, presa de propaganda din Romania sustine ca Soros nu exista!

FAKE NEWS (n.r. STIRI FALSE) de la Hoitnews si GDS.ro :” „Soroșismul“, inventat în laborator de consilierii israelieni „.

Pana si Congresul SUA (The U.S. Congress) vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, numai astia o tin pe a lor:”Soros nu exista!”, sau „Soros este un batranel simpatic, n-are cum sa se afle un batran de 90 de ani in spatele actiunilor subversive”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Numai noi suntem mai saraci cu duhul si nu suntem in stare sa realizam cat de simpatic poate fi „iudeo-bolsevicul plutocratic mondial conspirator”, asa cum se autodefinea George Soros in timpul unui interviu acordat la sfarsitul anilor ’90. Pe de alta parte, noua Soros nu ne trimite in fiecare an mormane de bani, asa cum face cu propagandistii progresismului internationalist din Romania.

Desi Congresul American vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, presa de propaganda din Romania sustine ca Soros nu exista!

Unde mai pui ca sunt si ipocriti, haznalele din divizia presa securista mureau de dor si de iubire pana acum pentru SUA si Israel, ca sa intoarca mai nou armele ca la 23 august impotriva lor din cauza ca VACA din SUA care alimenta cu lapte toate plosnitariile (numite fals ONG-uri) din Romania s-ar putea sa intarce dupa ce au pierdut progresistii alegerile in America. Principalii aparatori ai religiei sorosiste in Romania se dovedesc mai nou a fi cei de la Digi 24, Realitatea TV, HoitNews, pe langa clasicii GDS si cei de la Fituica 22.

[alert-success]„Soros acum este interzis și în Ungaria de domnul Orban. De altfel, a avut un destin foarte interesant. În Ungaria era tratat ca evreu și antipatizat, În România era văzut ca ungur și era antipatizat, în Rusia era considerat american și antipatizat. Prin urmare, oriunde se ducea avea un portret sinistru. Ideea că un bătrân de 90 de ani manevrează planeta mie mi se pare de un comic uriaș. Pe de altă parte, văd că e o idee care prinde și pentru că dă explicații inexplicabile. E greu să înțelegi că un guvern ajunge să fie atât de incompetent și de netalentat în materie de guvernare. E mai la îndemână să inventezi o chestie în care guvernul devine piesă secundară, iar important e că se trag niște sfori. Cu mentalitatea asta nu o să facem niciodată nimic”, a declarat Andrei Pleșu la Digi 24 TV[/alert-success]

[alert-announce]”ALO, STRADA, SE AUDE????? 🙂 🙂 🙂
tov. Plesu, Digi24 si restul „soțietății țivile”, autointitulata „de dreapta”, se aude????
„entelectoalii” rasati, cu nasu’ fin, se aude???
acum o spune si The U.S. Congress, nu doar posturile pe care vreti sa le interziceti, exact cum au vrut si-au facut bolsevicii….
#rezist, ca-i la moda….. 🙂 🙂 🙂
„, scrie Adrian Boieru intr-o postare pe facebook[/alert-announce]

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info