Revolta generala a Moldovei impotriva PSD-ului! Pana si dintre cei mai timizi apar acum voci tot mai raspicate

Revolta generala a Moldovei impotriva PSD-ului! Pana si dintre cei mai timizi apar acum voci tot mai raspicate

Revolta generala a Moldovei impotriva PSD-ului! Pana si din randul celor mai timizi apar acum voci tot mai raspicate impotriva a ceea ce ei numesc federalizarea economica a Romaniei. Cine are mereu interesul ca atat investitiile de stat cat si cele straine sa fie deturnate numai catre Ardeal? E pana la o urma o chestiune de siguranta nationala ca tara sa fie dezvoltata uniform si din punct de vedere economic. Tari precum Germania si Austria preseaza si forteaza factorii de decizie politici si economici din Romania sa dezvolte cu precadere zona Transilvaniei in dauna celorlalte provincii, iar cel mai graitor exemplu este implicarea tarilor mai sus mentionate, ajutate pana si de catre DE-serviciile „romanesti”, in impiedicarea constructiei unei autostrazi care sa lege Transilvania de celelalte provincii.

Multi l-au vazut drept un erou pe primarul actual al orasului Iasi, Mihai Chirica, dupa ce acesta s-a impotrivit directivelor politice date de la centru, dar adevarul este spus doar pe jumatate, Chirica fiind foarte probabil, si dupa toate datele disponibile, doar un acoperit care a primit ordin sa faca implozie. Si cu siguranta nu este singurul, iar in viitorul apropiat vor mai aparea sigur si altii, in mai multe partide. Indiferent de cat de „nobil” o fi fost scopul sau, Chirica nu-si va putea niciodata sterge eticheta de tradator, iar de acum incolo multi dintre colegii sai din politica il vor privi cu mari rezerve.

Insa nemultumirea mediului politic din intreaga Moldova este reala, existand mai nou voci chiar din interiorul PSD-ului care atrag atentia asupra faptului ca provincia Moldovei este tot timpul sarita din planurile de investitii si dezvoltare, ba chiar se dau exemplele unor mari investitori straini care au fost opriti de la centru pentru a nu trece Carpatii si efectua investitii in zona de Nord Est a Romaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-announce]” … dupa cum sustin inclusiv surse din cadrul Palatului Cotroceni, s-ar cunoaste foarte bine, in urma informarilor primite, ca deja ambasadorii anumitor tari si, mai ales, influente grupari de lobby deja le recomanda fatis marilor companii straine sa se opreasca pana la Sibiu, cel mult la Brasov cu programarea unor noi investitii! Pentru ca doar intr-o anumita parte a Ardealului este „safe” sa faca investitii pe termen lung, reprezentantii marilor cancelarii negarantand si capitalul bagat de acum inainte in alte zone geografice. Iar cum, concomitent, la Bruxelles tocmai ce se pregateste un lobby isteric privind crearea unor euro-regiuni economice, scenariul pentru Romania urmatorilor ani se anunta unul cat se poate de sumbru.”, scrie si jurnalistul Catalin Tache pe national.ro[/alert-announce]

Revolta generala a Moldovei impotriva PSD-ului! Pana si dintre cei mai timizi apar acum voci tot mai raspicate

Liderii PSD-ului au facut marea greseala de a considera zona Moldovei drept un bazin electoral garantat si practic neconditionat, istoria confirmand faptul ca aceasta formatiune politica a avut in perioada postdecembrista cele mai bune scoruri electorale in judetele acestei provincii.

Plecand de la acest rationament, planurile de investitii si dezvoltare intocmite de catre PSD-isti au luat in calcul mai degraba obtinerea de electorat si din alte zone ale tarii in care pana acum PSD-ul pierdea constant alegerile, insa pentru a face acest lucru a fost evident ca trebuie sa abandoneze alte zone si s-a preferat din nou lasarea in uitare a Moldovei, provincie in care se considera oricum ca din cauza saraciei si inculturii din multe judete, votul le va fi asigurat, chiar si neconditionat, fara a-si indeplini macar promisiunile electorale.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info