libris.ro

Marian Munteanu despre protestele din Piața Victoriei

Marian Munteanu despre protestele din Piața Victoriei

Marian Munteanu despre protestele din Piața Victoriei: in timpul interviului acordat de catre Marian Munteanu pentru emisiunea „Jocuri de putere” in data de 15 martie 2017, acesta a tinut sa demaste manipularea, inselaciunea si propaganda sistemului, cu toata opozitia si „retorica unidirecțională” a realizatorului emisiunii, Rareș Bogdan.

„Aseară la Realitatea TV, la „Jocuri de putere”, am observat parcă un alt Marian Munteanu decât cel din numeroasele alte prezențe în studioul televiziunilor: un interlocutor foarte vocal, bătăios, incisiv, dominant, intransigent, incomod pentru Rareș Bogdan căruia i-a aplicat la fiecare frază corecții demascându-i retorica unidirecțională alunecoasă, „lozincardă”, șablonizată… Esența discursului lui Marian Munteanu, pe care inutil a încercat moderatorul să-l stăvilească și să-i fragmenteze frazele s-a axat pe mesajul mobilizator de implicare, de participare activă a românilor la „construcția politică” necesară schimbării din temelii a sistemului care a acaparat țara și a amanetat viitorul mai multor generații. „

Marian Munteanu despre protestele din Piața Victoriei

„Fostul lider al Pieței Universității 1990 și-a schimbat evident maniera de a-și transmite ideile și principiile, devenind mai tăios, mai puțin tolerant, mai determinat. Așa și trebuie să fie, chiar cu riscul de a nu mai fi invitat de către unii realizatori, așa am și așteptat, să se descătușeze și să își concentreze forța cuvintelor pe mesajele de chemare a societății civile la militantism politic și solidarizare împotriva pesedismului și a partidelor satelite, la fortificarea și creșterea unei noi forțe politice reprezentative și de viitor, care poate fi chiar ALIANȚA NOASTRĂ. Vădit deranjat în postura de a se vedea eclipsat și pus lapunct, Rareș Bogdan a fost palid, precipitat și șovăielnic, învârtindu-se în jurul unor fraze incoerente, goale, tocite, fără substanță, în vreme ce Marian Munteanu și-a impus impozanța de luptător lucid dar vulcanic. Sper pe mai departe că tot mai mulți conaționali vor veni spre ANR și Marian Munteanu, fiindcă vechile și actualele formule și structuri politice parlamentare și guvernamentale sunt depășite, compromise, nocive.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Marian Munteanu – despre proteste și implicare
Despre proteste și implicare civică/politică.”

Sursa: ioncoja.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info