libris.ro

Borna istorica pentru Federatia Rusa: si-a platit datoriile mostenite de la URSS. Pentru masacrele si genocidurile URSS insa cine va plati?

Borna istorica pentru Federatia Rusa: si-a platit datoriile mostenite de la URSS. Pentru masacrele si genocidurile URSS insa cine va plati?

Borna istorica pentru Federatia Rusa: si-a platit datoriile mostenite de la URSS. Pentru masacrele si genocidurile URSS insa cine va plati? In scurt timp, Federatia Rusa va reusi sa achite integral datoriile oficiale mostenite de la fosta Uniune Sovietica. Ultima transa din datoria istorica mostenita de catre Federatia Rusa de la defuncta URSS urmeaza a fi platita in termen de 45 de zile, potrivit unui anunt al ministrului de finante al Rusiei, Serghei Storșak, citat de agentia EFE.

Oficialul rus a facut aceasta dezvaluire dupa semnarea acordului interguvernamental dintre Federatia Rusa si Bosnia, un acord ce prevede ca autoritatile ruse trebuie sa plateasca Bosniei suma de 125,1 milioane de dolari, reprezentand o datorie mostenita de la defuncta Uniune Soevietica fata de fosta Republica a Iugoslaviei, din care a facut parte si Bosnia.

Borna istorica pentru Federatia Rusa: si-a platit datoriile mostenite de la URSS. Pentru masacrele si genocidurile URSS insa cine va plati?

In ultimul deceniu, Federatia Rusa a platit din datoriile mostenite de la Uniunea Sovietica catre mai multe tari care au facut parte din fosta Republica a Iugoslaviei: Serbia, Muntenegru, Croatia, Slovenia si Macedonia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nimeni nu vorbeste insa despre masacrele si genocidurile, sau de crimele in masa la adresa umanitatii, savarsite de catre autoritatile fostei Uniuni Sovietice. Pentru acele orori infaptuite impotriva a numeroase popoare, care s-au trezit peste noapte intr-un imens malaxor al istoriei, un lagar gigantic al natiunilor, in care s-au experimentat ideologii si abuzuri extreme la adresa umanitatii, oare cine va plati?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info