Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista „romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!

Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista romani care sa-si urasca cu atata patima tara!

Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European: este greu de inteles ca exista „romani” care sa-si urasca cu atata patima tara! Monica Macovei si cu „filosoful” de conjunctura (n.r. cand te inclini cu nasul pana la pamant dupa cum bate vantul puterii, pana si porcul care cauta rame prin namol poate fi considerat filosof) Gabriel Liiceanu, si-au continuat si in afara tarii circul antiromanesc pe care il fac de ani buni, batjocorind tot ce este mai sacru si mai important pentru sufletul si etosul romanesc.In plenul Parlamentului European, acesti doi antiromani au continuat obisnuita propaganda „progresista” impotriva intereselor romnesti.

In timp ce scriitorii sau poetii romani se chinuie din rasputeri si cu o vadita disperare sa-si scoata cate un volum de proza sau poezie, Liiceanu, GDS, plosnitariile ONG-isto sorosiste &comp., beneficiaza incepand din ’89-90 de sedii moca si subventii mai mult decat generoase din partea diverselor institutii ale statului pentru a face propaganda antiromaneasca si a imprastia venin impotriva tututor valorilor si etosului romanesc. Interventia de astazi de la Bruxelles a lui Macovei și Liiceanu se inscrie pe aceeasi linie a propagandei impotriva intereselor romanesti.

[alert-announce]Nu e cam de porc sa spui in PE ca in fruntea Parlamentului Romaniei sunt doi penali, fara a pomeni nimic despre primul penal al tarii? In timp ce despre „penalitatea” celor doi pomeniti mai sus putem vorbi inca despre prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie, in cazul primului penal al tarii justitia din Romania a dat un verdict destul de clar pana si pentru cei mai saraci cu duhul dintre romani.[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-success]Cititi si: Atata dispret fata de propriul neam, ca la unii romani, nu am vazut nicaieri![/alert-success]

Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista „romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!

Cat o sa mai suportam noi romanii aceasta gasca de tradatori ai Romaniei? Pentru ce a fost facut stapan peste noapte Liiceanu &comp. peste fosta Editura Politica si a primit cu titlu gratuit activele mobile si imobile ale acesteia, care se afla acum in proprietatea propagandistilor antiromani?

[alert-success]”Îmbălsămatul „profesor de Filozofie Marxistă”de la editura „Humanitas” ,„tovarășul” Gabriel Liiceanu, s-a dus, cu de la sine putere să ia cuvântul în plenul Parlamentului European!A fost sinistru!… Circul antinațional din plenul acestui for European,coordonat de „ ex-băsista” Monica Macovei,fostă procuror și anchetator penal în regimul comunist, a culminat cu intervenția dezlânată, aberantă,de-a dreptul paranoică, pro Koveszi și DNA, a acestui personaj sumbru,Gabriel Liiceanu!A fost nevoie de intervenția repetată a Președintelui de Comisie,care conducea sesiunea forului Parlamentar,pentru a-l stopa din perorații și pentru ai cere să treacă la concluzii și să se încadreze în timpul acordat!…Ca simplu cetățean,consider că Gabriel Liiceanu ar trebui,în mod preventiv,internat într-o clinică de neuropsihiatrie pentru un control medical amănunțit!…„, scrie pe facebook Hector Victor Moreno[/alert-success]

[alert-announce]”Tot circul făcut de ”jurnaliști”, de Macovei și de Liiceanu la Bruxelles nu are legătură cu OUG 13. Are legătură cu organizațiile ”societății civile” de utilitate publică. Vă dați seama cât pierd unii de la GDS dacă rămân fără sediu? Fosta librărie Humanitas din Victoriei 120 este folosită acum de plodu lu Liiceanu, pe post de magazin cu ”japonezării”. Vorba aia: întotdeauna există o explicație!

Liiceanu o luase azi cu Iliescu, că de la el ni se trage. Poate da, poate nu. Sigur e că lui, lui Liiceanu, averea i se trage de la Iliescu. Că Iliescu l-a numit ministru al Culturii pe Pleșu. Pleșu i-a dat ”Editura Politică”, cu seif, cu tot, lui Liiceanu. Sediul GDS tot de la Iliescu li se trage, via conu Brucan. Mai am. Măcar așa, știind cum a făcut primul milion de coco, Liiceanu ar trebui să tacă! Să-și vadă de ale lui, de unsori, de mașinile de lux, de pupat băsăul în cur, de căutat metaforele pentru a-l linguși pe Marele Ficus(că, inevitabil, va veni și vremea omagiului!), de bătut câmpii despre nimic.„, scrie pe facebook Constantin Gheorghe[/alert-announce]

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info