Reactie halucinanta impotriva „Marsului pentru viata” din partea unui „expert parlamentar”

Reactie halucinanta impotriva "Marsului pentru viata" din partea unui "expert parlamentar", Foto: Marsul pentru viata de la IASI

Reactie halucinanta impotriva „Marsului pentru viata” din partea unui „expert parlamentar”: intr-o postare pe contul sau de Facebook, Irina Anghel, consilier parlamentar, are o reactie foarte deplasata la adresa uneia dintre femeile implicate in organizarea evenimentului „Marsul pentru viata”.

„Marsul pentru viata”, eveniment sustinut de catre Biserica Ortodoxa Romana, a trecut oarecum neobservat in presa din Romania, fiindu-i acordata extrem de putina atentie pe cat ar fi meritat cu adevarat un asemenea subiect. El insa a fost extrem de aprig dezbatut in mediul virtual, ajungandu-se uneori chiar si la adevarate dispute intre sustinatorii si contestatarii acestui concept.

Reactie halucinanta impotriva „Marsului pentru viata” din partea unui „expert parlamentar”

Printre reactiile cele mai deplasate raman insa vandalizarea bunurilor publice prin inscriptionarea cu vopsele si alte substante a unor mesaje pline de indecenta impotriva BOR sau a „Marsului pentru viata” si reactia „expertului parlamentar”, Irina Anghel:

[alert-announce]”Corina Nica, ai fatat, bravo tie! Ai scancit si-n portavoce ca esti pentru familia traditionala – nici un pacat, daca la mitingul de ieri, n-ar fi fost si politruci in sutane si curve satule, deghizate in gospodine monogame.

Cum ramane cu mucosul tau, caruia i-ai atarnat de gat o pancarta cu „Sustin femeia”? N-am curiozitate pe ce material didactic i-ai infierbantat mintile. Am rabdare sa-mi spui, peste ani, daca fata cu care s-a jucat de-a doctorul merita in opinia ta, sa-ti nasca nepotul. N-ar trebui sa conteze pentru tine ca vine dintr-o familie cu antecedente de sifilis, ca se drogheaza sau sufera de o anomalie genetica.

Spre deosebire de tine, poetesa Corina, n-am nevoie de cacaciosi de 8 anisori care sa ma sustina. Am nevoie de legi care sa-mi respecte dreptul la viata si intimitate, de barbati coerenti si de un ginecolog cu mana fina.”, a scris pe facebook Irina Anghel[/alert-announce]

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns