Reduceri de pana la 90% anuntate de catre Elefant in campania Spring Black Friday

Reduceri de pana la 90% anuntate de catre Elefant in campania Spring Black Friday. Magazinul online Elefant.ro anunta pentru perioada cuprinsa intre 31 martie si 2 aprilie, reduceri consistentiale, care ajung chiar si la 90%, in cadrul campaniei de primavara intitulata „Spring Black Friday”.

O gama variata de produse precum comseticile, gentile, parfumurile, cartile, ochelarii, produsele de ingrijire corporala, electronicele si electrocasnicele, hainele si incaltamintea, etc vor beneficia de aplicarea unor reduceri consistente.

Reduceri de pana la 90% anuntate de catre Elefant in campania Spring Black Friday

[alert-announce]„În această noapte, elefant.ro va da startul campaniei Spring Black Friday. Promoţia va dura până duminică, 2 aprilie, la ora 23:59, iar pasionaţii de cumpărături online vor avea acces la produse reduse cu până la 90%, cel mai mare discount oferit până acum, în acest an, de magazinul online”, precizeaza compania intr-un comunicat[/alert-announce]

Campania a fost initiata la cererea clientilor, care si-au dorit in mod repetat un asemenea eveniment, potrivit declaratiei directorului general al elefant.ro, Dan Vidraşcu. Clientii care vor face cumparaturi in cadrul acestei campanii vor putea opta pentru transportul gratuit catre oricare dintre cele 32 de puncte de ridicare de care dispune compania in Bucuresti si in restul tarii.

Cu prilejul unor astfel de reduceri cresc vanzarile companiei cu niste procente bune, asigurandu-i in continuare o pozitie puternica pe piata romaneasca a comertului online.

[alert-success]”Incepand cu ora 20.00, începe cea mai mare promoție a acestui an: Spring Black Friday, cu reduceri de până la 90% la mii de produse. Ne asteptam ca in timpul acestui eveniment conversia sa creasca cu pana la 30%! Iata care vor fi discounturile maxime pentru cele mai importante categorii:

  • – carte – pâna la 89% reducere
  • – parfumurile si produsele cosmetice
  • – până la 85% – ceasurile
  • – până la 90%
  • – jucării – până la 60%”, precizeaza compania [/alert-success]

Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns