Un accident care ar fi putut schimba soarta României?

Sub pretextul intaririi masurilor de securitate, Comisia Europeana vrea sa instaureze un viitor utopic, cu restrangerea libertatilor si drepturilor fundamentale

Există suspiciuni asupra avionului prăbușit în anu 1995 la Balotești. Au existat atunci, și există încă și în prezent.

Acum 19 ani, în urma prăbușirii unui avion Airbus al companiei Tarom pe un teren agricol din localitatea Balotești, și-au pierdut viața 60 de oameni. În acest avion se afla și un spion român care avea o misiune importantă la Bruxelles, același Bruxelles care a ajuns acum să ne considere și să ne trateze ca pe o colonie de mâna a treia.

Nu se știe clar ce misiune avea spionul român, dar este clar cât de importantă a fost atâta timp cât forțe oculte si-ar fi dorit cu orice preț dispariția sa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ancheta desfasurată în acest caz a fost și este încă destul de controversată, cu suspiciuni multiple asupra modului cum s-a desfașurat ancheta, asupra acuzațiilor de disparitie de probe de la dosar, și ipoteze multiple asupra ciudățenilor legate de circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Raportul „oficial” asupra accidentului aviatic din 1995 de la Balotești a fost dat publicității abia acum, și de fapt ar fi chiar raportul inițial fără concluzii clare, și care să corespundă realității. Cine vor să ascundă adevărul din jurul prăbușirii avionului de la Balotești și de ce vor sa-l ascundă?

Aspecte importante ale suspiciunilor care planeaza asupra acestui caz:

– de ce nu s-au adunat toate fragmentele avionului de pe campul de la Balotesti ( dupa 17 ani inca se mai gaseau fragmente din avion; in toata lumea in anchetele accidentelor aviatice se aduna toate fragmentele posibile pentru a se putea studia cauzele accidentului)

-acuzatia disparitiei probelor de la dosar ( in anul 2008 in urma unor verificari realizate in arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti s-a constatat ca o parte din documentele anchetei accidentului de la Balotesti sunt de negasit)

– de ce s-a tergiversat atat de mult timp ancheta si de ce atat de tarziu s-a dat publicitatii raportul asupra anchetei accidentului

Oficial, accidentul s-ar fi „produs” pentru că pilotului i-ar fi venit rău, un motor s-a defectat, iar condițiile nefavorabile și incompetența copilotului ar fi dus la prăbușirea aeronavei.

Dacă există și 10% posibilitatea ca acel spion să fi putut afla în acea misiune de soarta care i-o rezerva oculta mondială României âi romanilor, reușita misiunii sale poate ar fi schimbat cumva în bine prezentul nostru ca țară și ca neam.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns