libris.ro

Aurelian Pavelescu: „Solicit SRI sa destructureze #Rezist, pericol la adresa sigurantei nationale!”

Aurelian Pavelescu: „Solicit SRI sa destructureze #Rezist, pericol la adresa sigurantei nationale!”

Aurelian Pavelescu: „Solicit SRI sa destructureze #Rezist, pericol la adresa sigurantei nationale!”

Presedintele Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, Aurelian Pavelescu, considera miscarea #Rezist ca fiind un pericol la adresa sigurantei nationale, solicitand in acest sens Serviciului Roman de Informatii sa destructureze aceasta organizatie de pe teritoriul Romaniei.

Dupa dezvaluirile facute de catre Paul Hitter pe blogul  sau personal, el insusi facand parte in trecut din grupul de apropiati ai celor din miscarea #Rezist si facand astfel cunostinta cu unii dintre liderii si initiatorii acestor miscari de strada, adesea cu un caracter profund subversiv si de inspiratie anarhista, Aurelian Pavelescu ii considera pe cei care se afla in spatele organizatiei #Rezist ca fiind un urias pericol la adresa sigurantei nationale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Aurelian Pavelescu: „Solicit SRI sa destructureze #Rezist, pericol la adresa sigurantei nationale!”

„Solicit SRI sa destructureze #Rezist, pericol la adresa sigurantei nationale!

Paul Hitter, un roman care traieste in Germania, fost lider al #Rezist, face dezvaluiri uluitoare despre #Rezist, din interior, descriind organizatia ca pe una de tip infractional, fascist, conceputa si sprijinita pentru destabilizarea statului roman. Spun eu, apropiata ca mod de actiune de organizatiile para-militare.

De fapt, titulatura de GUERILA pe care singuri si-o atribuie, vazuta de multi ca o metafora, defineste foarte bine aceasta organizatie fascista!

Paul Hitter, racolat de grupul restrans al #Rezist, dupa un timp s-a retras – realizand mecanismul si uriasul pericol ale acestei organizatii fasciste -, si dezvaluie reteaua, pregatita si finantata pentru actiuni de tip diversionist si complot – in sensul legii penale – impotriva statului roman!

Infricosator este ca, din spusele lui Hitter, aceasta organizatie a obtinut increderea si suportul Presedintelui Romaniei, dar si altor personalitati publice, unele dintre acestea fiind membri activi; dintre acestia multi conectati la reteaua George Soros!

Recomand sa intrati pe site-ul „uleisiapa.wordpress.ro” – organizatia de guerila rezist, al lui Paul Hitter. Solicit SRI sa intervina de urgenta si sa destructureze aceasta Organizatie, #Rezist, care reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale!”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook

Nota noastra: de-a lungul timpul n-am rezonat noi poate chiar de fiecare data cu opiniile exprimate de catre domnul Aurelian Pavelescu, insa de aceasta data inclinam sa-i dam completa dreptate. Cand este vorba de siguranta nationala si de interesele nationale, atunci pentru binele public trebuie lasate la o parte orice orgolii sau interese politice meschine si reinstaurata autoritatea statului de drept si oprita anarhia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info