libris.ro

De ce-o fi oare cel mai apreciat Iohannis tocmai de către alogeni și de către trădătorii de țară?

Aceasta este harta administrativă a României din perioada 1952-1956. Da, exact, și bolșevicii ne doreau dezbinați și ușor de controlat, ba chiar ne-au băgat și un leopard după gard: Regiunea Autonomă Maghiară, acolo unde alogenii făceau legea și românii erau niște paria, umplând închisorile și lagărele de muncă sub pretextul că erau dușmani ai revoluției socialiste (n.r. de parcă numai românii nu ar fi iubit bolșevismul).

Chiar nu vi se pare deloc ciudat că azi tocmai cei care fac parte din marea familie „europeană” ce se închină la statui colosale de-al lui Marx se bat cu fundul de pământ ca România să revină la regionalizare? 

Surpriză! Un deputat USR îl atacă pe Juncker: "O atitudine stupidă a Preşedintelui Comisiei Europene, care participă la glorificarea celui care a pus bazele uneia dintre cele două ideologii criminale ale secolului trecut", Foto: youtube
Surpriză! Un deputat USR îl atacă pe Juncker: „O atitudine stupidă a Preşedintelui Comisiei Europene, care participă la glorificarea celui care a pus bazele uneia dintre cele două ideologii criminale ale secolului trecut”, Foto: youtube

Și acum… De ce-o fi oare cel mai apreciat Iohannis tocmai de către alogeni și de către trădătorii de țară? Ne-am decis să vă dăm câteva indicii.

Klaus Iohannis: „Regionalizarea este de dorit, dar numai daca se face in asa fel incat sa duca la modernizarea administratiei pentru a fi mai eficienta si pentru a duce la crearea de noi locuri de munca.”

16 februarie 2015
Klaus Iohannis: „Dezbaterea despre descentralizare și regionalizare va trebui reluată”, scria hotnews.ro

6 noiembrie 2017
Klaus Iohannis: „O reforma administrativ-teritoriala nu mai poate fi amanata”, scria hotnews.ro


13 mai 2018                                                                     „Nu am avut, din păcate, de la Revoluţie încoace, nicio majoritate care a avut suficient curaj să ducă descentralizarea la sfârşit. Au existat diferite încercări. Descentralizarea s-a produs în hopuri, nu în hopuri mari, în hopuri mici”, a scris presidency.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info