libris.ro

Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti-românești ale Monicăi Macovei?


De curând s-a dat sfoară în țară că Monica Macovei se va regăsi pe listele electorale ale „autonomiștilor” și pro federaliștilor de la POL ( Partidul Oamenilor Liberi).  Se confirmă așadar afinitățile filomaghiare și antiromânești ale Monicăi Macovei. După multe și nenumărate strâmbe macoviste împotriva României din plenul PE de acum Monica Macovei își propune să stea și de-a dreapta lui Tokeș & co. prin menajeria celor din PE?

„Este un partid la Târgul Mureș care are consilieri locali, Partidul Oamenilor Liberi (POL). Au avut o întâlnire și au invitat trei persoane. Un ungur, Sabin Gherman și doamna Monica Macovei. Au discutat despre posibilitatea de a candida la alegerile europarlamentare. Monica Macovei a fost apropiată de acest partid, l-a sprijinit. ” , a declarat la Realitatea TV Radu Carp, consilierul prezidențial al lui Traian Băsescu, potrivit dcnews.ro

Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti- românești ale Monicăi Macovei?
Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti- românești ale Monicăi Macovei?

Nici argumentele privind legea retrocedărilor (vezi ce s-a întâmplat / întâmplă încă în Transilvania în cazul așa ziselor retrocedări maghiare), poziția sa față de ce s-a întâmplat în cazul Codex Aureus:

„Monica Macovei, europarlamentar PNL, a pledat la CEDO împotriva statului român, pentru ca Ungaria să primească Codex Aureus. , scrie activenews.ro

afinitățile sale pe axa Soros / CEU / Budapesta, etc, nu au fost suficiente până acum pentru a zdruncina încrederea în fosta procuroare comunistă care și-a adus aportul alături de alți politicieni trădători din România la spolierea țării măi rău ca pe vreme de război.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Printr-o dublă măsură trădătoare și profund antiromânească, Monica Macovei a facilitat înstrăinarea și acapararea a numeroase clădiri și suprafețe imense de teren de pe întreg teritoriul României, dar mai cu seamă din Transilvania. Atât Legea 247/2005, legea Macovei, sau legea cu dedicație pentru mafia retrocedărilor, cât și schimbările imbecile ale legilor justiției în așa fel încât judecătorii sau magistrații corupți să fie practic de neatins, au facut ca un întreg carusel al mafiei retrocedărilor să se pună în mișcare, cu o vibrantă și neobosită activitate în Ardeal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info