Pe cine am avut noi președinte? Pe cineva care militează pentru dispariția României

Când domnul Băsescu abordează un discurs globalist şi antinaţional nu putem să nu tragem un semnal de alarmă, mai ales când domnul Traian Băsescu doreşte să trimită în Parlamentul European oameni cu acest discurs marxist.

Domnul Traian Băsescu a mai vorbit în trecut de „Statele Unite ale Europei” un discurs de care chiar şi cei mai radicali Eurofili încearcă să stea departe. De acesta dată lucrurile stau complet diferit, nu mai este o opinie personală, este vocea reprezentantului unui partid care cere votul nostru pentru a trimite reprezentanţi în Parlamentul European.

Mesajul lui Traian Băsescu care apare in propriul ziar pe prima pagină este:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Traian Băsescu: Statele Unite ale Europei – singura soluţie pentru ca noi, statele europene, să fim parte a deciziilor în procesul de globalizare”.

Pe cine am avut noi președinte? Pe cineva care militează pentru dispariția României, Foto: facebook
Pe cine am avut noi președinte? Pe cineva care militează pentru dispariția României, Foto: facebook

Este mesajul cu care Traian Băsescu merge la europarlamentare, este mesajul PMP pentru Parlamentul European. Daca noi nu il băgăm în seamă, să fim siguri că o astfel de declarație, în cercurile politicului european nu are cum să treacă neobservată.

Statele Unite ale cui?

Nu trebuie să fii un geniu să observi că acest mesaj este unul antinaţional, adică exact opusul „Europei Naţiunilor”, şi este în ultimă instanţă un mesaj anti-european. Chiar şi în mintea unui om simplu, statele europene sunt asociate cu anumite mâncăruri, monumente sau chiar caracteristici etno-rasiale. Ne aşteptam ca norvegiencele să fie blonde cu ochi albaştri, elveţienii să facă cea mai bună ciocolată, francezii să fie romantici şi să aibă vinuri de calitate, italienii să fie bruneţi şi gurmanzi.

Latinii vor fi întotdeauna vorbareţi şi glumeţi, germanii tăcuţi şi lipsiţi de umor, englezii snobi şi sofisticaţi, iar slavii duri şi rezistenţi la alcool. Italia va fi reprezentată de Coloseum, Franta de Turnul Eiffel, Anglia de Big Ben. Aceasta este Europa noastra, lipsită de coeziunea etnoculturala a Chinei sau a Indiei. Europenii pot fi catolici, ortodocși, protestanţi, păgâni sau atei, suntem diferiţi şi ne-am luptat timp se secole să rămânem aşa.

Numeroşi nebuni precum Hitler sau Stalin au avut speranţe deşarte să creeze o Europă uniformă în care o anume rasă sau categorie socială să reprezinte elementul de legătură. În realitate suntem uniţi doar de principiile culturale greco-romane-creștine şi în rest foarte diferiţi.

Noii globalişti ca Traian Băsescu nu au nici măcar un simplu element de legătură, Europa lor nu este nici „albă”, nici „tradiţionalistă”, nici măcar creştină. Această Europa are nişte presupuse „valori” care se schimbă precum cameleonul, valori nenaturale mediului social politic european. Valori legate de imigranţi, transgenderi, adopţii homosexuale, feminism agresiv, secularism şi nihilism. Aceste valori înlocuiesc valorile renaşterii, ale libertăţii cuvântului şi ale dreptului fiecăruia de a decide pentru sine.

Valori noi pentru timpuri noi

Dincolo de faptul că „Statele Unite ale Europei” reprezintă conceptul diametral opus „Europei Naţiunilor”, care ar fi elementul de coeziune al unei astfel de mega structuri? Ioc religie, ioc principii, ioc tradiţie, dar totuși ce? Sunt inventate nişte “valori” pe care aparent nimeni nu este capabil să le pună pe hârtie. La fiecare din valorile Vechii Europe, “Noua Europă” pare să opună propriile valori; libertatea cuvântului este anulată de “dreptul de a nu fi ofensat” al oricărei minorităţi posibile şi imposibile, egalitatea în faţa legii este răsturnată de dreptul unora să fie mai egali ca alţii (feministe, homosexuali, imigranţi, transgenderi), dreptul la opinie este anulat de acuzaţia de “fake news” şi “propaganda Putinista” pentru cei care gândesc altfel decat establishmentul.

Citiți întreg articolul pe razboiulinformational.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info