libris.ro

Și neomarxiștii se tem de … tunete! Au fugit ca șobolanii, lăsându-l pe Guy Verhofstadt ca pe un milog în ploaie

Dacă văd că barca ia apă, șobolanii sunt primii care fac evacuarea de pe corăbii. Fix la fel sunt și neomarxiștii de la USR & PLUS care abandonează corabia la cel mai mic semn de pericol. Și tocmai ăștia se vor oameni noi la cârma țării, când ei își iau jucăriile și fug până și la cel mai mic semn de ploicică, tocmai cu puțin timp înainte de alegerile europarlamentare?

Dar cea mai mare țeapă și-a luat-o guralivul și antiromânul Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, care a fost lăsat să vorbească singur, aproape fără asistență. Cât și-o fi mai blestemat (n.r. la modul foarte laic și secularist desigur, progresist) decizia bietul Guy Verhofstadt, după ce a văzut că a bătut atâta drum, și-a pregătit un discurs mobilizator pentru „bolșevicăraia Rezistento-TFL-istă” din România, doar pentru a fi lăsat ca un milog în ploaie, ignorat total de către cetele de „salvatori” ai României, ai Europei și ai Planetei.

Descumpănit, aproape fără vlagă în anumite momente, vizibil deranjat și stânjenit de situație, Guy Verhofstadt și-a continuat discursul către puținii temerari rămași în parcul Izvor. Încă un miting în +Plus pentru alianța USR & PLUS. În plus, și atât…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Și neomarxiștii se tem de … tunete! Au fugit ca șobolanii, lăsându-l pe Guy Verhofstadt ca pe un milog în ploaie, Foto: facebook.com/simona.constantin.39

După acel fiasco de miting de la Cluj-Napoca, alianța USR & PLUS a reușit să o facă de oaie și cu mitingul de la București din parcul Izvor. Internauții au început să se amuze pe seama lor, ironizându-i cu mesaje precum: „Sigur au trimis PSD-iștii ploaia asta și tunetele!”.

„Fără hoție ajungem departe”, acesta era motto-ul inscripționat atât pe scena montată de organizatori pentru mitingul alianței USR & PLUS, cât și pe tricourile membrilor și susținătorilor acestor formațiuni politice. Și departe au și ajuns! Nici nu știi când au dispărut neomarxiștii din parcul Izvor precum potârnichile, încă de la primele tunete!

Nu poți astfel să nu te întrebi: dacă le dai ăstora pe mână o țară, nu o vor lua la sănătoasa la cel mai mic obstacol întâlnit pe drum? Nu te vor lăsa cu căruța în drum când ți-e viața mai dulce? Dacă mai pui în balanță și bolșevismele emise de către unii membrii marcanți din PLUS și USR, atunci deja ți se conturează o imagine nu tocmai plăcută despre acest cuib de neomarxiști.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info