libris.ro

Poporul Român supus la un genocid prin administrarea de aditivi alimentari cancerigeni

Poporul Român supus la un genocid prin administrarea de aditivi alimentari cancerigeni

„OTRĂVIREA ROMÂNILOR SUB PRIVIRILE INDIFERENTE ALE CONDUCĂTORILOR NOȘTRI SUPREMI

SCRISOARE DESCHISĂ
adresată Președintelui României Klaus Werner Iohannis și Primului-ministru Viorica-Vasilica Dăncilă vizând oprirea genocidului împotriva Poporului Român provocat de aditivii alimentari cancerigeni

După lovitura de stat din decembrie 1989 la conducerea României au fost impuși reprezentanți din neamul de ucigași, numit astfel de către Domnul nostru Iisus Hristos. Aceștia, la comanda stăpânilor străini ai României post-decembriste, au supus Poporul Român la un genocid prin administrarea de aditivi alimentari cancerigeni!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pe baza unui program diabolic, aditivii alimentari cancerigeni au fost introduși în pâine și produse de panificație, carne și preparate din carne, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, dulciuri, sare, unele medicamente etc.

Pe ambalajele acestor produse, consumate zilnic de către cetățenii români și străinii care ajung în România, este înscrisă formula chimică sau denumirea științifică a aditivilor alimentari cancerigeni. Pe niciun ambalaj nu este înscrisă cantitatea din aditivii alimentari cancerigeni și nici felul de cancer pe care îl declanșează.

În literatura de specialitate sunt cunoscuți peste 50 de aditivi alimentari cancerigeni și sunt precizate efectele lor asupra consumatorilor, respectiv ce fel de tip de cancer provoacă. Vă rog să lecturați lista aditivilor alimentari cancerigeni administrați Poporului Român, precum și consecințele lor și sunt sigur vă veți îngrozi de ceea ce veți afla.

Apoi, este obligatoriu să acționați pentru interzicerea de urgență a aditivilor alimentari cancerigeni în România!

Ca urmare a administrării aditivilor alimentari cancerigeni au murit cu zile circa 3.000.000 de cetățeni români și peste 1.000.000 de români sunt diagnosticați cu cancer și urmează diverse forme de tratament foarte costisitoare care, de regulă, prelungesc chinurile bolnavilor.

Aproape că nu există familie de români în care să nu se fi înregistrat vreun deces din cauza acestei boli perfide, cancerul. Un număr uriaș de români, de toate vârstele, sunt bolnavi de cancer ca urmare a administrării aditivilor alimentari cancerigeni.

De aproape 30 de ani, în România s-a dus o politică greșită vizând tratarea diferitelor forme de cancer fără să fie înlăturată cauza lor principală: administrarea aditivilor alimentari cancerigeni! 
Pentru oprirea genocidului împotriva Poporului Român provocat de aditivii alimentari cancerigeni, vă solicit să acționați pentru adoptarea unei Ordonanțe de urgență și, ulterior, a unei legi prin care să se interzică aditivii alimentari cancerigeni.

În această Ordonanță de Urgență trebuie să se precizeze că în România este INTERZISĂ folosirea aditivilor alimentari cancerigeni, iar persoanele fizice care introduc, dețin sau distribuie și comercializează astfel de aditivi sunt condamnate la închisoare pe viață și nu pot fi eliberate condiționat, grațiate sau amnistiate.

Persoanele juridice care introduc în alimente și în băuturi aditivi alimentari cancerigeni, precum și cele care vând astfel de produse trebuie foarte aspru sancționate, iar pentru conducătorii lor să înceapă urmărirea penală pentru infracțiunea de genocid.

Adoptarea rapidă a unei Ordonanțe de Urgență privind interzicerea aditivilor alimentari cancerigeni va opri genocidul împotriva Poporului Român, iar pentru dumneavoastră va constitui un argument forte în campania electorală pentru alegerea noului Președinte al României. Neadoptarea unei Ordonanțe de urgență pe această temă îi va determina pe milioane de alegători din Țara-Mamă și de români alungați pretutindeni să nu vă voteze la alegerile prezidențiale din noiembrie a.c.”

Dr. Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info