libris.ro

Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!

Pe Alexandru Rotaru îl știam încă de pe vremea când era la televiziunea 10 TV( n.r. 10tv.md), o televiziune unionistă, chiar un soi de experiment social am putea spune. Apoi l-am mai zărit sporadic pe la o televiziune locală din București pe post de moderator al unor emisiuni.

În zilele de 7 și 8 septembrie 2019, Alexandru Rotaru a fost unul dintre cei prezenți la Conferința anuală a CMR desfășurată la Palatul Parlamentului. Pe sesiunea conferinței legată de Unire, Alexandru Rotaru a luat cuvântul și l-am simțit atunci nu doar foarte conectat la dezbateri, ci totodată și foarte înfierbântat cu privire la anumite teme și probleme legate de Basarabia.

După cea mai recentă postare a sa de pe contul de socializare, începem să realizăm puțin mai bine poate de ce avea această stare în cadrul conferinței de acum câteva zile:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Românul pe care România nu-l vrea!
El este Radu, din fericire, fratele meu. Radu este plătitor de impozit în România de 9 ani, exact de cand a venit la liceu. Între timp a terminat și etapele facultății, tot aici. Acum ocupa o poziție absolut onorabila într-o companie mare. Poziție pe care o va pierde în exact doua săptămâni.

Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!, Foto: Facebook / Alexandru Rotaru
Alexandru Rotaru: Românie, nu-ți mai umili românii!, Foto: Facebook / Alexandru Rotaru

Exact atunci îi expiră ultimul permis de ședere, implicit va fi obligat să părăsească teritoriul țării, excortat, precum ultimul terorist. UMILINȚĂ MAI MARE, MAI RAR.

Radu a depus, după mult chin, dosarul pentru redobândirea cetățeniei la care bunica noastră nu a renunțat niciodată. A trecut mai bine de un an din acel moment, dar statul român nu are bani pentru nimicuri din astea, stadiul dosarele soluționate fiind încă înaintea jumătății anului 2017.

Cererea de urgentare e la stadiul comisiilor, care raspund când da Domnul și din păcate El nu prea a fost generos cu basarabenii. O a doua facultate, nu poate face la taxă, pentru ca „nu e suficient de român”. Apare întrebarea, trebuie să se înscrie în ceva organizație terorista pentru a obține dreptul de ședere aici?
Românie, nu-ți mai umili românii!„, a scris pe facebook Alexandru Rotaru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info