libris.ro

Președintele PER: „Hans Klemm, președintele României?”

Președintele PER, domnul Dănuț Pop, atrage atenția asupra toxicității ambasadorului Hans Klemm și a modului prin care acesta intervine cu bocancii în problemele interne din sistemul de justiție din România, un sistem care se dovedește pe zi ce trece tot mai bolnav și mai corupt.

Traficul de influență, pe care americanii îl numesc lobby, dar care la noi este condamnat ca act de corupție, tinde să fie noul cuvânt de ordine atunci când sunt fixați polii de putere de pe scena politică din România. Întreaga scenă politică, economică și mediatică din România trebuie controlată prin intermediul jocurilor murdare de culise, prin intermediul poliției politice și a dosarelor politice regizate.

Despre intervențiile lui Hans Klemm în justiție și direcționarea Anei Birchall către distrugerea SIIJ face și Dănuț Pop, președintele PER, o analiză interesantă:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Hans Klemm, presedintele României?

Episoadele de la Ministerul Justitiei din ultimul timp sunt interesante daca ar fi sa analizam intalnirea Anei Birchall cu ambasadorul SUA, Hans Klemm si respingerea categorica a numirii Danei Garbovan pentru functia de ministru al Justitiei. De parca nu era si asa dubioasa intalnirea cu Klemm, iata ca astazi, Ana Birchall confirma scopul intalnirii cu ambasadorul SUA la Bucuresti si încearca desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție solicitand, imperativ, închiderea SIIJ.

Sigur ca nu o poti compara pe Birchall cu Dana Garbovan si nici de studii in relatiile internationale nu ai nevoie ca sa intelegi ca Birchal a devenit oficial, sluga a americanilor la Bucuresti. Cred ca declaratia de astazi a lui Birchall este cel mai clar semn ca partenerii nostri influenteaza actiunile unor ministri din Guvernul Romaniei, mai ales ca ambasadorul Hans Klemn obisnuieste sa aiba intalniri cu marii justitiari ai tarii, inclusiv ministri ai Justitiei, alti demnitari sau lideri de partid. SIIJ deranjeaza si se vede bine cine este interesat de desfintarea acestui organism de investigare in timp ce abuzurile, achitarile la CEDO ori protocoalele secrete sunt ignorate cu diplomatie.

Hans Klemm este un personaj toxic care isi depaseste atributiile de diplomat intr-o tara straina, in care, teoretic, nu ar trebui sa se amestece in chestiunile-i interne. Vedem bine ca acest ambasador actioneaza in numele parteneriatului strategic dintre Romania si SUA insa interventiile sale depasesc cu mult sfera relatiilor diplomatice.

Insa, daca domnul ambasador a dezvoltat o pasiune pentru “bunul mers al lucrurilor” in tara noastra, ar trebui sa ia in calcul o candidatura la presedintia Romaniei, dand ocazia romanilor sa il voteze si in felul acesta sa fim oficial, colonie americana. Daca Mark Gitenstein este parte a Fondului Proprietatea din Romania, de ce Hans Klemm nu ar putea visa la presedintia Romaniei?

Si asa deciziile nu se mai iau in tara!”, a scris pe facebook președintele PER, Dănuț Pop

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info