libris.ro

Români datorită cărora vor prinde viață cele 150 de torțe de la Valea Uzului

„150 de Torțe pentru 150 de Eroi Români al căror nume îl știm, căzuți pentru Țără la Valea Uzului. Cinstim Glorioasa Armată Română care a eliberat în data de 25 octombrie ultima palmă de pământ românesc de sub ocupația horthystă. Tot în preajma zilei de 25 octombrie, inclusiv în această zi, s-au purtat luptele sângeroase de pe Valea Uzului, în Primul Război Mondial.

Numele celor 150 de Eroi vor fi pomenite în cadrul Parastasului care va avea loc în Cimitir, iar Cântecul si Cuvântul românesc, vor slăvi această Jertfă pentru ca Ea să rămână Vie, să rămână Exemplu pentru generația noastră si pentru generațiile viitoare. Inimile celor 150 de Eroi Români vor bate în piepturile noastre, iar tunetul lor sacadat ne va ține conștiința națională trează pentru ca și noi, asemenea lor, să ne facem Sfânta Datorie de a ne apăra Țara, chiar cu prețul libertății sau vieții de va fi nevoie.
Doamne ajută frați și surori, pe 25 octombrie, din nou, ne vedem la Valea Uzului!” (Calea Neamului)

Ovidiu Popescu si Bogdan Baciu, doi români datorită cărora vor prinde viață cele 150 de torțe de la Valea Uzului. Sunt primii oameni care au trimis banii necesari achizitionării torțelor în contul Asociației Calea Neamului,
BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adauga la cont SWIFT BRDEROBU si adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211. Brașov).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vă mulțumesc din tot sufletul pentru gestul vostru extraordinar care dovedește, încă odată, că România are resurse naționale şi că nu este totul pierdut. Pentru că mi-aţi dăruit această certitudine, mă înclin până la pământ!
Doamne ajută, dragi prieteni, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei, 150 de lumini se vor ridica spre Inimile Eroilor din Cerul Străbunilor noștri!
Mergem la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului cu Dumnezeu înainte!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș