libris.ro

După ani de zile de aruncat cu lături în PSD, Iohannis își arogă realizările ciumei roșii, în cadrul unor vizite de lucru „ceaușiste”

Este arhicunoscut faptul că din discursurile ursuze, monotone ale lui Iohannis, nu putea să lipsească pomenit și înfierat numele PSD-ului, măcar de vreo câteva ori la fiecare trei propoziții. PSD în sus, PSD în jos… Vezi că de aia nu crește porumbul și nici leușteanul pe care îl fumează unii dintre hipsterii de la #Rezist, „pentru că”… PSD!

Însă după ani de zile de aruncat cu lături în PSD, Iohannis își arogă acum realizările ciumei roșii, în cadrul unor vizite de lucru „ceaușiste”? DA, și încă o face în cel mai pur stil decembrist ( n.r. decembrie 89), făcându-se că lucrează, după ce bârlogit 5 ani la Cotroceni, singurele activități mobile fiind naveta la Sibiu și lungile sale escapade turistice, de parcă țara ar fi intrat pe mâna unui adolescent aflat la pubertate.

Tupeul nemărginit de a-și aroga realizările guvernării PSD împreună cu alaiul său de păpuși Muppets „liberale” este taxat și de către Lia Olguța Vasilescu pe contul său de socializare:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Leneșul național a ieșit în campanie să taie o panglică. Au găsit repede o investiție aproape de București, la Giurgiu, ca să nu se obosească prea rău în trafic. Doar ca investiția e începută și finalizată de guvernarea PSD. Păi dacă în 5 ani de mandat nu a făcut nimic, cu ce era să se laude? Cu asta și cu legile pensiilor și salarizării, despre care ne povestește în pliantul electoral că el le-a „promovat”. În același pliant în care scrie cum m-a respins el pe mine, ca ministru, din motiv de „incompetență”. Mă face incompetentă și apoi își arogă munca mea! Ce penibil!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe facebook

„Când tot mandatul ești doar în vacanță și te trezești în campanie că nu ai facut nimic notabil, cu ce să te lauzi? Cu realizările altora… Auzi la el ce tupeu! A „promovat” legile salarizării și pensiilor… Nu ai făcut decât sa le critici și să sperii lumea că nu sunt bani să se aplice și acum bagi capul în poză să zici că ai fost și tu pe acolo? Ce rușine!”, a mai scris pe facebook Lia Olguța Vasilescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info