Deputatul Daniel Gheorghe: „Cer MAE să se sesizeze de urgenţă în legătură cu cazul doamnei Camelia Smicală, cetăţean român stabilit în Finlanda, şi al celor doi fii ai săi, Mihai şi Maria”

Cer Ministerului Afacerilor Externe al României să se sesizeze de urgenţă în legătură cu cazul doamnei Camelia Smicală, cetăţean român stabilit în Finlanda, şi al celor doi fii ai săi, Mihai şi Maria Jalaskoski, în vârsta de 13, respectiv 12 ani.

În repetate rânduri, doamna Smicală a cerut repatrierea sa şi a celor doi copii, solicitând statului român protecţie în acest caz, dar răspunsul primit atât din partea ambasadei României la Helsinki, cât şi din partea Ministerului Afacerilor Externe a fost unul negativ sau de tergiversare faţă de situaţia gravă în care mama şi cei doi minori se află.Cazul Cameliei Smicală reprezintă o discriminare pe care Statul Român, prin delegaţii Ambasadei României la Helsinki şi prin Ministerul Afacerilor Externe, o produce.

Astfel, în regim de urgenţă trebuie să se ia act de situaţia gravă în care se află cei trei cetăţeni români, demarându-se procesul de repatriere şi respectându-se drepturile şi interesele acestora.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Întrucât cei doi minori, împreună cu mama lor, deţin cetăţenie română cu domiciliu legal în Piatra Neamţ, consider că de urgenţă trebuie să fie demarate procedurilor de eliberare a documentelor necesare pentru repatrierea celor trei cetăţeni români, drept garantat prin Constituţie.”, se arată în declarația de presă a deputatului Daniel Gheorghe

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info