libris.ro

Germania și Austria, tot mai nemulțumite de Iohannis. A evadat marioneta, și ele i-au umplut pieptul cu tinichele „degeaba”?

Am remarcat cu mare uimire, cum în ultima vreme niște jurnaliști care nu până demult tare făceau șir indian pentru a se așeza la coada de pupincuriști ai lui Klaus Iohannis, acum au început nu doar ca să-l lase din brațe, ci să-l ia deja la pumni.

„Publicaţia germană Der Spiegel îl critică dur pe Klaus Iohannis: nu a îndeplinit până acum niciuna dintre promisiunile electorale„, asta este doar una dintre știrile recente care au tulburat serios Feng Shui-ul liberalilor și al staff-ului prezidențial la început de noiembrie 2019

Și când spunem jurnaliști, ne referim mai degrabă la acei agenți de influență externi, în special de pe la publicații din Germania, Austria și Elveția, care mai tot timpul erau vântul care îi sufla actualului președinte în pânze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Iohannis, desființat de Deutsche Welle: ”Un fals promotor al reformei””, scrie inpolitics.ro

Ce s-a petrecut oare de curând de asistăm la o asemenea schimbare dramatică de atitudine față de Iohannis? Din mai multe publicații germanice din câteva țări europene cu puternice interese în România, nu mai răzbat ca până de curând, numai triluri de dragoste și imnuri de slavă la adresa lui Iohannis, ci au întors total placa, acum recitând „adevărate blesteme” și „concursuri de înjurături” ca în Roma antică.

„Decizia președintelui Klaus Iohannis de a refuza orice fel de dezbateri cu contracandidații săi nu vine cu vești bune pentru actualul ocupant al scaunului de la Cotroceni. Candidatul liberalilor, criticat dur de Der Spiegel, a intrat acum in vizorul jurnaliștilor de la Deutsche Welle, care punctează refuzul șefului statului de a sta față în față cu competitorii săi.”, scrie cotidianul.ro

Pentru cei care nu știu, reamintim, sau după caz îi informăm, despre decorațiile primite de-a lungul anilor de către Klaus Iohannis pentru … servicii deosebite în slujba unor anumite țări:

Anul 2006
Crucea Federală de Merit (în germană Bundesverdienstkreuz, oficial denumită Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania

Germania și Austria, tot mai nemulțumite de Iohannis. A evadat marioneta, și ele i-au umplut pieptul cu tinichele "degeaba"?
Germania și Austria, tot mai nemulțumite de Iohannis. A evadat marioneta, și ele i-au umplut pieptul cu tinichele „degeaba”?
Anul 2009
Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei
Anul 2014
Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania

Sursa: Justitiarul.ro
Sursa Foto: Justitiarul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info