libris.ro

Tineri din întreaga țară comemorează Revoluția Română

Tinerii din București și din întreaga țară organizează pe 21 decembrie o serie de manifestații dedicate comemorării victimelor Revoluției Române din Decembrie 1989, manifestațiile debutând astfel cu „Marșul Eroilor” care va începe sâmbătă, de la ora 17:00, din fața Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

La manifestație vor fi prezenți atât tineri din întreaga țară, cât și revoluționarii care s-au aflat în stradă în evenimentele ce au avut loc acum 30 de ani.

Manifestațiile vor fi încheiate printr-un concert caritabil în seara zilei de 21 decembrie , începând cu ora 20:30 în Club Subteran din București, la concert vor evolua artiști ai genului muzical de hip-hop, care vor cânta „pro-bono”, toți banii din bilete fiind destinați Muzeului Revoluției de la Timișoara, pentru conservarea și promovarea memoriei Eroilor Martiri ai Revoluției Române.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Artiști consacrați ai genului Hip-hop au confirmat prezența la concertul caritabil, artiști precum Tudor Sișu, Cedry2k, Dragonu aka 47 și mulți alții.

„La exact 30 de ani de la Revoluție, vă așteptăm alături de noi pe toți cei care nu v-ați uitat Eroii, pe toți cei care respectați și prețuiți sacrificiul celor peste o mie de oameni care și-au pierdut viața în decembrie ’89 și a sutelor de mii de români care au luptat cu riscul vieții, atunci, pentru libertate și pentru noi, generațiile următoare! Așadar, vă așteptăm și pe voi în stradă, pentru libertate, pentru o Românie liberă, pentru Eroii noștri” – au declarat organizatorii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info