libris.ro

Radu Banciu: „Mădălina Dobrovolschi și-a dat demisia. Să facă pe purtătorul de cuvânt la unul care mai mult tușea decât vorbea”

În emisiunea ”Lumea lui Banciu” de joi, 19 decembrie 2019, Radu Banciu a vorbit despre proaspăta demisie a fostei colege de la B1 TV, Mădălina Dobrovolschi ( n.r. fostă Pușcalău), din funcția de purtător de cuvânt al președintelui României: „să facă pe purtătorul de cuvânt la unul care mai mult tușea decât vorbea” (!?) , a spus Radu Banciu la B1 TV, despre rolul avut de către Mădălina Dobrovolschi pe lângă Klaus Iohannis.

„După cum știți, Mădălina Dobrovolschi, fosta noastră colegă, și-a dat demisia din înalta funcție pe care o deținea, și anume de purtător de cuvânt al președintelui Iohannis. Era acolo în această funcție Mădălina Pușcalău de trei ani. S-a plictisit se pare…

Unii spun că și-ar fi vârât coada Carmen Iohannis, alții că nu mai avea ce cuvinte să poarte, întrucât președintele oricum nu se exprimă aproape deloc. Vorbea mai mult Mădălina decât el. Cert este că s-a întâmplat ceva, întrucât dintr-o astfel de funcție nu pleci atât de ușor, mai ales că Mădălina Pușcalău a obținut-o pe pile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vă reamintesc. Ea când a plecat din televiziune, pe o toană de asta… S-a îndrăgostit și a plecat din televiziune, așa cum am pleca cu toții dacă am avea unde și cu cine. Ei bine, a plecat așa… n-a avut niciun job până când noul ei iubit, soțul ei actual, domnul Dobrovolschi, nu i-a găsit un job pe la TVR. Că acolo te poți duce cu pile, și ei aveau pile bineînțeles. Vă reamintesc că domnul Dobrovolschi era pilotul avionului prezidențial la un moment dat.

Până la urmă a reușit să-i găsească un culcuș liniștit Mădălinei, practic cel mai cald culcuș din această țară, și anume să facă pe purtătorul de cuvânt la unul care mai mult tușea decât vorbea. (…) Să fii bugetar la Palatul Cotroceni este extraordinar!”, a spus Radu Banciu la B1 TV

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info