libris.ro

Aurelian Pavelescu: IOHANNIS HUIDUIT LA IAȘI – SE SCOALĂ ȚARA!?

Iohannis a transformat sărbătoarea națională a Unirii lui Cuza în prilej electoral. Din nou. Cum nu l-a interesat Eminescu de ziua lui Eminescu, nu l-a interesat nici România, de ziua României. Ci numai EL, ce vrea EL! Cu pițipoancele liberale din cortegiul funerar care bocește pe cadavrul țării vândute!

A venit pentru prima dată și replica: huiduieli din partea mulțimii. La două luni de la câștigarea alegerilor prezidențiale cu discursul urii. Dar, iată, Iohannis are acum toată puterea, are și guvernul care a îndepărtat parlamentul din rolul constituțional și nu mai are justificări de ură: încearcă disperat să de vina tot pe PSD… Taică, nu mai prea merge!

Protest la IAȘI împotriva lui Iohannis, 24 Ianuarie 2020
Protest la IAȘI împotriva lui Iohannis, 24 Ianuarie 2020

Este indiscutabil că marea temere a lui Iohannis și a liberalilor azi este să nu se scoale țara după promisiunile că vor aduce lapte și miere! Votul urii se întoarce cel mai ușor împotriva celor care l-au declanșat, cu o ură și mai mare!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


 Protest la IAȘI împotriva lui Ludovic Orban, 24 Ianuarie 2020
Protest la IAȘI împotriva lui Ludovic Orban, 24 Ianuarie 2020

Ce va face Iohannis încă 5 ani fără două luni? Greu de spus. Pe termen scurt și mediu probabil va teroriza clasa politică și românii cu poliția politică a DNA – SRI. Dar, cu cât va face mai dur asta, cu atât valul ucigător se va mișca mai adânc, iar după 2 sau 3 ani vom avea răscoală generalizată sub pumnul de fier al austerității! Iohannis nu se va putea scoate atunci cu râsul și lacrimile de crocodil ale lui Băsescu.

 Protest la IAȘI împotriva lui Ludovic Orban, 24 Ianuarie 2020
Protest la IAȘI împotriva lui Ludovic Orban, 24 Ianuarie 2020

Altă soluție? O intrare voluntară în ordinea constituțională și o pacificare a țării. Dar nu prea cred. Birurile care trebuie plătite în schimbul mandatului către grupurile de interese externe vor fi prea mari și cu neputință de refuzat de Iohannis și liberali, chiar dacă se vor prăbuși: cui îi pasă de ei? Sunt pregătiți altii la rând…

Deocamdată, românii trebuie să plătească din plin pentru votul pe care l-au dat, avertizați fiind că nu e bine, că va fi foarte rău. De aceea trebuie să plătească, nu e o altă cale. Să suporte concedieri, căderi ale monedei naționale, dobânzi amarnice la bănci, teroare sistemului represiv, plecarea a încă cel puțin un milion de tineri din țară, creșteri de prețuri și de inflație. Democrația nu este un lux, cu Constituția nimeni nu se poate juca în aplauzele mulțimii. De aceea, e foarte bine că e foarte rău! Umilința care ne așteaptă este cea mai bună școală pentru toți: nicio iertare!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info