Am avut dreptate! PSD împins de la spate să-și asume legea vaccinării obligatorii. Și USR susține proiectul

Cu guvernarea liberală asaltată în ultima vreme din toate direcțiile pentru inepțiile, greșelile și potlogăriile foștilor PDL-iști, porniți din nou să-și adape firmele cu bani de la bugetul țării, păpușarii externi vor ezita să pună numai în cârca PNL măsurile nepopulare îndreptate împotriva poporului român, astfel că vor apela la uneltele pe care și le-au infiltrat din timp în interiorul fostei guvernări. Căci dacă ar lăsa PNL-ul să primească toate loviturile din plin, atunci acest guvern „liberal” marionetă, aflat la discreția străinilor, a băncilor și a multinaționalelor, s-ar prăbuși rapid sub propria greutate, ar face implozie.

Companiile Big Pharma au sponsorizat un lobby agresiv pe oriunde în lume pentru implementarea unei legislații a vaccinării obligatorii. În consecință, în unele țări au apărut ample mișcări și proteste de stradă, dar și procese răsunătoare, cu sume colosale cerute drept despăgubiri petru copiii nenorociți de efectele secundare ale substanțelor conținute de anumite vaccinuri.

Despre riscurile vaccinării, în România s-a vorbit din păcate puțin, mult prea puțin. Presa din România a preferat să țină sub preș orice știre „controversată” legată de vaccinare și orice argumente din partea medicilor care mai susțin și altceva decât medicii sponsorizați cu milioane de euro de industria Big Pharma.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


PSD vrea să bage Legea vaccinării obligatorii în dezbatere în procedură de urgență. USR va susține proiectul de lege.Legea vaccinării obligatorii va fi scoasă de la sertar. Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, spune că social-democrații susțin dezbaterea în procedură de urgență a legii prin care vaccinarea ar deveni obligatorie și că parlamentarii PSD vor vota acest act normativ inițiat în guvernarea social-democrată.”, scrie activenews.ro

După decapitarea vechii conduceri a PSD, vedem acum echipa „reformatorilor” social democrați, printre care se numără și acest Paul Stănescu, care rezonează cu progresiștii de la USR în ceea ce privește legea vaccinării obligatorii.

„Legea vaccinării obligatorii a trecut de Senat, este la Camera Deputaților la Comisia de Sănătate, deci a fost inițiata în timpul guvernării PSD și, din discuțiile pe care le-am avut împreuna cu colegii mei, legea vaccinării obligatorii va fi în procedura de urgență pentru că suntem într-o anumită situație care forțează lucrul asta, în momentul în care vorbim de atâtea cazuri de gripă la nivelul țării noastre și de asemenea vorbim de virusul gripal care vine din China. Noi credem ca este obligatorie vaccinarea și vom susține acest proiect de lege în procedura de urgență”, a spus Paul Stănescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info