libris.ro

Băsismul antidemocratic refulează din nou prin Theodor Paleologu: „CCR trebuie desființată”!??


Preambul: Theodor Paleologu spune lucruri trăsnite, respectiv ne spune că dacă nu slugărește la stăpânul „potrivit”, atunci CCR trebuie desființată


Când Constituția României a fost folosită samavolnic pentru menținerea cu orice preț în 2012 a lui Traian Băsescu la cârma României, camarila și mafia băsistă jubila și aducea osanale pentru CCR, dominată atunci politic de oameni numiți prin mașinațiunile băsiste ale mafiei portocalii, în frunte cu marinarul lor, de la timona unui „vapor” (n.r. România) zdruncinat din plin de FMI, de o austeritate artificială, de o criză economică indusă, și de multă…. extrem de multă corupție.

Așadar, când CCR poate fi folosită ca o pârghie pentru interesele unei mafii politice, toată lumea se gudură ca niște pudeli superexcitați, iar când nu le iese „gheșeftul” se tăvălesc pe jos de parcă ar fi infestați de purici și de căpușe, urlând că vor desființarea CCR-ului?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Recentele evoluții de pe scena politică dovedesc că am avut 100% dreptate: avem nevoie de o nouă constituție, iar CCR trebuie desființată. Din păcate, președintele își propune obiective prea mărunte și se încurcă în ițele micilor sale machiaverlîcuri. „, a scris pe facebook Theodor Paleologu, în cadrul unei postări atipice, standardizate pentru anunțurile de VÂNZARE (n.r. de țară!?)

„Recent, nu știu cum se face, dar mai mulți tineri puțin cam necopți între ale mizerabilei lumi politice de pe plaiurile noastre, m-au întrebat tocmai despre acest vânzător de Țară, cunoscut sub numele de Theodor Paleologu. Ce era să le răspund? Să le spun cât de silă îmi este de snobismul culturnic, de ipocrizie, de duplicitate, de demagogie, de standardul dublu când este vorba de a interpreta Constituția României în folosul lui Băsescu, și de unul total diferit când este vorba de „alții”, de restul românilor? Am încercat să nu-i sperii cu un limbaj prea vulgar, limitându-mă totuși la a le spune că am o părere foarte nașpa despre acest Paleologu. Și iată, argumentele le oferă din nefericire chiar el singur…”, a scris pe facebook redactorul șef de la Glasul.info, Fandel Mihai

Nota noastră: Adevărații bărbați politici, adevărații oameni politici, acceptă regulile jocului politic, ale luptei politice, chiar și atunci când pierd. Lichelele, jigodiile, bolșevicii, după ce văd că au pierdut, vor să schimbe regulile chiar în timpul jocului politic, din mers. Așa au făcut și în ’46, precum și în cadrul multora dintre alegerile postdecembriste din România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info