E prima dată în istorie când PNL nu mai ține cu „Streinu”!? Adrian Streinu-Cercel, demis de la conducerea Comisiei anti-COVID

După perla cu „Vacanța Mare”, scăpată public de către ministrul Nelu Tătaru, Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății.

Însă românii nu se declară mulțumiți doar cu demiterea din conducerea Comisiei anti-COVID, ci după acest episod se solicită și demiterea lui Streinu-Cercel de la șefia Institutului Matei Balș. Claudiu Târziu, director la Editura ROST, managing editor la Rost Online, președinte al Asociației Rost și fost director al Revistei Rost, consideră că demiterea lui Streinu-Cercel din conducerii comisiei anti-Covid din Ministerul Sănătății este o mică satisfacție, dar nu e destul.

„Am obținut cu toții o mică satisfacție: demiterea lui Streinu-Cercel de la conducerii comisiei anti-Covid din Ministerul Sănătății. Dar, poate nu s-a înțeles bine, noi, Alianța pentru Unirea Românilor, am cerut debarcarea lui din toate funcțiile publice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu e posibil să mai rămînă șeful Insitutului Matei Balș, după acest episod. Bine, trebuia înlocuit încă din 2005, cînd a rostit tot felul de elucubrații catastrofice despre gripa aviară. Ne mulțumim însă dacă pleacă măcar acum, cînd Streinu-Cercel împlinește 19 ani de cînd conduce Institutul. Ar fi poate momentul să meargă să se odihnească. Și să revină cînd îl vom chema noi.

Deci, demiterea lui Streinu-Cercel de la Matei Balș vrem! Și să nu creadă ministrul Nelu Tătaru că așa scapă el basma curată. Fiindcă nu e străin deloc de concepțiile lui Streinu. Demisia, Nelu Tătaru!

PS: Pentru cine își închipuie că numai liberalii au o vină pentru situația în care ne aflăm și că PSD era mai bun, vedeți în comentarii cum îl apără Ciolacu, noul ayatolah al socialiștilor declarați, pe Cercel.”, a scris Claudiu Târziu pe facebook

Foto: captură facebook / Claudiu Târziu
Foto: captură facebook / Claudiu Târziu

Nota noastră: Din păcate pentru poporul român, asta poate fi considerată paradoxal poate prima dată în istorie când PNL nu mai ține cu „Streinu”, căci de-a lungul istoriei, liberalii nu doar că au fost filo-străini, ci în unle cazuri de tristă amintire ba chiar și-au demonstrat categoric, fără echivoc, un caracter profund antiromânesc! Cine nu cunoaște istoria, mai ales istoria tragică și genocidară împotriva neamului românesc, este condamnat s-o repete!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info