Mic producator: Nu suntem miliardari sau samsari. Muncim din greu

Mic producător din județul Călărași: Nu suntem multimiliardari sau samsari. Muncim din greu acasă, venim la piață, stăm în ploaie, în frig, pentru ce?

Măsura de închidere a piețelor lovește puternic segmetul producătorilor agricoli, care au rămas fără o sursă de venit. „Nu trebuie distrus micul producător, să se gândească că din asta trăim”, este strigătul disperat al unei femei afectate de noua interdicție.

Prezent într-una din piețele din Călărași, George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românir (AUR) a stat de vorbă cu oamenii, pentru a le asculta nemulțumirile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


 „Sunt un producător mic, din județul Călărași, sat Ceacu. Da, stăm în frig, în ploaie…. Când va începe acum frigul, cum vând eu salata aia înghețată? Veniți să cumpărați salată înghețată? Spanac? Nu? Muncim din greu acasă, venim la piață, stăm în ploaie, în frig, pentru ce? Să vină acasă Orban, să vadă cum muncim noi și să vină să vadă cum stăm. Acasă stai ud și le scoți vai de capul tău, vii aici ca să te chinui, pentru ce? De ce nu a venit să vadă în piață? De ce nu vine să stea cu micul producător?”, a declarat una dintre femei.

Apelul lui George Simion către Guvern, dar și a miilor de producători din țară, este acela de a lăsa deschise piețele.

Deci, ne distruge producătorul mic. Nu trebuie distrus producătorul mic. Eu pe propriile picioare muncesc, cu soțul meu, să-mi cresc 3 copii. Deci, să se gandească că din asta trăim. Plătesc și eu impozit la stat. Mă chinui ca să supraviețuiesc. Producătorul nu-i așa multimiliardar cum spune dânsul. Și că suntem samsari. Nu e adevărat! Să ne lase să ne vindem produsul în hală, să nu înghețăm, să nu-și bată joc de oameni”, a mai spus revoltată femeia.

George Simion, candidat AUR la Camera Deputaților pentru București, solicită oprirea măsurilor abuzive luate de autorități, care nu au grijă de proprii cetățeni și de sănătatea acestora.

Cine are grijă de doamna asta? Cine are grijă de sănătatea ei, că trebuie să vină iarna să-și vândă produsele în frig? Am venit aici, la Călărași, în fața pieței pentru a spune STOP! Nu puteți să îmbolnăviți o țară întreagă, scoțându-i afară din hale și punându-i să vândă afară, în frig. Care este logica? Pentru ce se închide piața asta? Pentru ce se închid afacerile românilor? Ca să nu mai avem nimic? Să nu mai fim stăpâni la noi în țară, să vină alții să se îmbogățească de pe una dintre cele mai bogate țări din Europa. Să vină alții ajutați de hoții care ne-au condus timp de 30 de ani. Noi zicem stop. Stop hoților, stop jafului național, e timpul să trecem și să luăm atitudine”, a spus Simion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info